Carmen Şerban pleacă din România! «Nu mă duc ca amărâţii să caut un loc de muncă»

Carmen Şerban a povestit că are de gând să încerce să îşi dezvolte cariera în Marea Britanie şi că a făcut toate demersurile legale pentru a avea dreptul de a îşi exercita profesia acolo.

"Marea Britanie este o ţară frumoasă, prosperă, am aplicat pentru acte, pentru un permis de muncă, de deschidere a afacerii mele acolo. Sunt oameni care au mers de 22 de ori la un interviu şi eu am reuşit din prima. În 10 zile mi-a venit răspunsul că am fost acceptată. Acum am acte de muncă în Anglia care este o ţară care m-a investigat în acte. Au spus că sunt încântaţi să vină şi astfel de oameni la interviurile lor. O să cânt pentru români oriunde mă duc. Cu engleza mă descurc puţin. Londra e un oraş scump, adică acolo şi faci şi dai. Pentru mine, e un oraş care îmi plac. Acolo o să mă simt bine", a povetit cântăreaţa la Happy Hour.

Cât despre felul în care se va descurca în primă instanţă, Carmen susţine că nu s-a gândit deocamdată dacă va cumpăra un apartament sau dacă va sta cu chirie: "O să vând din ce am şi o să mă mut acolo. Nu pot să spun că am bani. Merg să prospectez piaţa să văd dacă mai întâi merg pe chirie sau cumpăr ceva"

"În România oamenii sunt trişti. Suntem atât de cătrăniţi în viaţa de zi cu zi că nu mai ai timp de nimic. Eu plec să încerc, nu mă duc ca amărâţii să caut un loc de muncă. Nu o să fiu singură, este şi fratele meu proaspăt angajat acolo", a continuat cântăreaţa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1