Carmen Rădulescu: «Am fost în vizită la Angela Ciochină, dar nu m-a primit»

CLIIMA20100929_0078_1.jpg

Carmen Rădulescu
Citeste tot despre: 

Invitată în platoul emisiunii Acces Direct pentru a-şi lansa noul album muzical, Carmen Rădulescu, fosta iubită a lui Şerban Georgescu, a mărturisit că a rămas şocată când a auzit în ce stare a ajuns Angela Ciochină.

Carmen Rădulescu: «Mădălina Manole a fost o maşină de făcut bani pentru Şerban Georgescu»

Marii artişti ai anilor '80 susţin că îşi fac cu greu loc pe piaţa muzicală actuală de la noi. Carmen Rădulescu, invitată la Acces Direct, a dezvăluit că a aşteptat 20 de ani ca să-şi lanseze albumul "Poate".

"Când mergeam la casele de producţie să asculte materialul, îmi spuneau că nu se mai poartă melodiile mele că nu mai sunt melodii de actualitate.

Mi-am zis că nu se poate să fiu singura interpretă de cântece romantice. Pe acest album am şi melodii de dragoste, cât şi piese de dans. Am aşteptat 20 de ani", a declarat aceasta.

Carmen a mărturisit că a rămas şocată atunci când a aflat de colega ei de scenă Angela Ciochină, care se zbate între viaţă şi moarte.

"Am fost şocată de ceea ce i s-a întâmplat Angelei Ciochină. Am fost azi la ea la spital să o sărut pe obrăjori, să o înjurajez, m-am dus cu un buchet mare de flori, dar nu m-a primit. Şi am înţeles că încă nu este pregătită."

Angela Ciochină a fost trasportată la un spital din Bucureşti

Angela Ciochină: «Să dea Dumnezeu să ajung în faţa pianului!»