Carmen Harra şochează: "Soţul şi soacra au târât-o pe Mădălina pe scări. I-au turnat pe gât Furadan"

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Clarvăzătoarea Carmen Harra "a vorbit" din nou cu spiritul Mădălinei Manole. Se pare că nimic din ce s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 14 iulie nu este adevărat, anunţă ziarul Ring.

Harra spune că moartea cântăreţei s-a produs dintr-un accident, adăugând că soţul şi soacra Mădălinei au pus la cale un întreg scenariu de film.

Se face referire la locul decesului, cantitatea de pesticid ingerată de bunăvoie şi cea turnată pe gât după ce Mădălina deja murise.

Harra a anunţat că anchetatorii vor clasa cazul cu deces accidental, nicidecum omor din imprudenţă din partea mamei lui Petru Mircea.

Citeşte şi:

Mădălina Manole: «Eram şantajată de Petru»

Mădălina Manole vinde mai bine moartă!

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

Moartea Mădălinei Manole a costat televiziunile 350 de milioane de lei

„În acea seară finală, între Petru şi Mădălina au fost foarte multe altercaţii, pentru că relaţia lor era extrem de dură şi de nefericită", a aflat Harra de la spiritul artistei, conform celor de la Ring.

„Discuţiile despre divorţ s-au purtat de faţă cu mama lui Petru, care a asistat la toate vorbele dure pe care şi le-au aruncat unul altuia şi la toate ameninţările, inclusiv cea cu sinuciderea - care la Mădălina apărea uneori, însă doar la nivel declarativ. Soacra Mădălinei le-a pregătit masa în acea seară, însă, din cauza scandalului, artista n-a mâncat nimic", spune ea.

Momentul culminant s-a petrecut imediat după miezul nopţii. Harra „vede" un pahar înalt din sticlă albă care îi este oferit artistei de mama lui Petru.

În lichidul din acel pahar, spune parapsihologul, s-a aflat o combinaţie de puţin Furadan cu alcool. Mădălina, aflată în dormitor cu Petru, a băut lichidul, în câteva momente corpul ei cedând.

A vrut să iasă spre baie, însă şi-a pierdut echilibrul în faţa dormitorului, a căzut pe hol şi s-a lovit la cap, conform celor văzute de Carmen Harra.

Mai citeşte

Mădălina Manole: «Nu m-am sinucis!»

Un artist mort se vinde de 10 ori mai bine!

Moartea Mădălinei Manole a costat televiziunile 350 de milioane de lei

Mădălina era bucuroasă că a scăpat de «moş»

Cristi Brancu: «Înainte de Şerban Georgescu, Mădălina s-a iubit cu un aviator»

„Petru şi mama lui au găsit-o imediat pe Mădălina, dar au realizat că situaţia era foarte gravă. Artista deja murise. Pentru a scăpa de orice bănuială, soţul şi soacra au târât-o pe scări până în dreptul băii, unde i-au turnat pe gât Furadan. Petru a adus telefonul Mădălinei din dormitor şi a scris mesajul de adio. Abia de dimineaţă au chemat Salvarea."

„Dacă această tragedie nu s-ar fi întâmplat, Mădălina ar fi divorţat de acest om, iar el ar fi pierdut şi copilul, şi casa. Situaţia încurcată punctează totul spre vinovăţia lui", concluzionează dr Harra.

„Cu toate acestea, Petru nu e un criminal. Sunt însă câteva aspecte foarte ciudate... De ce a adus el în casă acest pesticid, de ce a scris mesajul de adio pe telefonul ei şi de ce, constant, o aduce pe Mădălina în faţă ca pe o sinucigaşă, în loc să încerce să o apere pe mama copilului lui şi să o scape de stigmatul sinuciderii?! El nu vrea să-şi asume responsabilitatea greşelii de a nu chema un psihiatru pentru Mădălina", adaugă parapsihologul.

„Soacra a făcut totul pe cont propriu şi trebuie neapărat testată la detectorul de minciuni!", a închis Carmen Harra.


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5