Carmen Harra: «În copilărie nu aveam nimic, mâncam ce apucam»

Citeste tot despre: 

Atacurile la care a fost supusă în ultima vreme au făcut-o pe Carmen Harra să povestească cât de greu i-a fost până a ajuns la statutul din ziua de azi.

Carmen Harra îşi aminteşte de momentele din copilărie, atunci când nu avea ce mânca: "În copilărie nu aveam nimic, căram apă cu găleata, n-am avut jucării şi mâncam ce apucam. Dar eu eram mereu cu o parte a minţii în alt timp şi spaţiu şi visam la ceva măreţ. Fiecare avem dreptul să visăm, să progresăm şi ne schimbăm viaţa. Este dreptul nostru divin. Realitatea este o reflecţie a gândirii. Devii ceea ce gândeşti!".

Clarvăzătoarea a povestit cum s-a făcut trecerea de la fata simplă şi necunoscută - Carmen Mureşan - la scriitoarea şi prezicătoarea de succes.

"Şi totuşi aveam impresia că ştiu tot ce mă aşteaptă. Eram mereu conştientă de drumul meu în viaţă. La 16 ani cântam la televizor şi la 20 de ani eram şi studentă la facultate şi un cântăreţ consacrat. Când am ajuns în America m-am îndrăgostit lulea de soţul meu şi el a devenit totul pentru mine. Mi-am dat seama că eu cum eram nu mai exist, Carmen Mureşan a rămas în România şi o altă Carmen s-a nascut: Carmen Harra. Voiam să realizez ceva în această lume mare unde eram nimeni", a declarat Carmen Harra, pentru Ring.