Carmen Brumă: «Nu e sănătos să faci sport zilnic»

Citeste tot despre: 

Arată impecabil, este unul dintre cei mai cunoscuţi promoteri ai sportului şi alimentaţiei sănătoase, dar nu exagerează.

Au existat perioade în care Carmen Brumă nu arăta la fel de bine ca acum, vedete recunoscând că a avut, la un moment dat, multe kilograme în plus. A slăbit cu multă voinţă şi ambiţie, iar acum e un model pentru toate femeile care vor să arate bine fără să ajungă la bisturiu.

”E o problemă de disciplină şi educaţie. Trebuie să îţi stabileşti priorităţile şi să te gândeşti la ce e mai important pentru tine: să fii sănătos, să arăţi bine, să îţi placă ceea ce vezi în oglindă sau să mănânci orice fără să ţii cont de nimic. Am făcut nişte alegeri. Nu poţi avea totul. Nu poţi să mănânci cartofi prăjiţi şi ciocolată tot timpul şi să arăţi ca un fotomodel. Dar cine doreşte să fie sănătos, energic şi să arate bine trebuie să renunţe la ceva”, a declarat vedeta pentru Felicia, citată de VDTonline.ro.

Însă cum niciun exces nu e benefic, iubita lui Mircea Badea are grijă să nu cadă în extreme, aşa că nu se supra-solicită: face sport, merge la sală, dar nu zilnic, pentru că..

Nu e sănătos. Nu sunt sportiv de performanţă şi nu mă pregătesc pentru nicio competiţie. Combinaţia ideală este o zi sport, o zi pauză. Organismul are nevoie de pauză, iar patru zile pe săptămână sunt suficiente. Nu poţi ajunge zilnic la o sală, fie din cauza programului, fie a traficului, dar te poţi antrena şi acasă, iar rezultatele sunt similare celor de la sală.
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1