Cântăreţul Marius Dragomir are mari probleme financiare: «În opt ani nu am lucrat deloc»

După ani buni în care nu a mai apărut la televizor, cântăreţul Marius Dragomir a revenit în atenţia publicului. Acesta a acceptat să ofere un interviu pentru emisiunea Happy Hour, în care a povestit prin ce chinuri a trecut în ultima perioadă din viaţa lui.

Artistul a povestit că are grave probleme financiare şi că chletuielile lui lunare sunt foarte mari.

"Probleme mele financiare sunt foarte mari la acest moment, pentru că în opt ani în care nu am lucrat deloc, am avut doar un spectacol şi o jurizare. Medicamentele mele costă 600 de lei pe lună şi nu pot renunţa la ele, pentru că fără ele aş muri. În plus, analizele periodice mă costă şi acelea între 200-400 de lei. Vine iarna şi vor veni facturile foarte mari, de până la 1200 de lei", a spus acesta.

Marius Dragomir şi-a povestit supărarea în faţa reporterului Happy Hour (captură: Happy Hour)

CLIIMA20130702_0104_1.jpg

Marius Dragomir şi-a povestit supărarea în faţa reporterului Happy Hour (captură: Happy Hour)

Marius a explicat şi de ce nu mai are cântări. "Primarul Braşovului este de vină. Mi-a interzis să mai cânt şi îmi face probleme peste tot. Am mai stabilit câte ceva pe ici pe colo, mi s-a dat avansul, iar apoi m-au sunat să nu mai vin, pentru că li s-a interzis să mă primească în spectacol şi preferă să piardă avansul decât să aibă probleme", a declarat acesta.

Cântăreţul a mărturisit că reuşeşte să se descurce datorită ajutorului mamei sale şi al iubitei lui, care munceşte pentru a-l susţine financiar.

"Iubita mea s-a angajat la un salon ca hairstylist, ca să îmi mai aducă un ban acasă, pentru că nu avem ce face. Mama îmi dă aproape toată pensia ei. Am încercat să apelez la unii despre care credeam că îmi sunt prieteni şi pe care i-am ajutat cu foarte mulţi bani şi am şi uitat de asta. Şi nu le-a păsat, nici măcar nu au vrut să audă de problemele mele. Mi-au întors spatele", a spus acesta.