Cântăreaţa Annes, cu arsuri grave pe gât! Se tratează cu extract din sânge de viţel - FOTO

CLIIMA20120610_0078_1.jpg

Artista are arsuri grave din cauza coafezei
Citeste tot despre: 

Frumoasa cântăreaţă Annes a suferit un mic accident la filmarea videoclipului piesei "Unde...".

În timp ce se pregătea să tragă ultimele cadre pentru finalizarea clipului, artista a avut parte de ghinion. Hair sylista care o coafa şi îi ondula părul cu placa, vorbea la telefon şi într-un moment de neatenţie a scăpat ondulatorul încins la peste 200 de grade pe gâtul artistei.

Annes s-a ales astfel cu o arsură pe gât, care încă o mai ustură şi este destul de vizibilă.

Pe langă faptul că rana de la gât îi creeaza disconfort, având în vedere şi temperaturile de peste 30 de grade Celsius, Annes va fi nevoită o perioadă să meargă la concerte cu gâtul bandajat şi să nu mai poarte accesorii.

Cântareaţa i-a făcut o vizită medicului estetician care i-a prescris un gel cu extract din sânge de viţel, menit să-i vindece mai repede arsura.

"Sper că rana de pe gât să se vindece şi să nu-mi rămână semne. Altfel sunt nevoita să apelez la medicul estetician Dana Miricioiu pentru a-mi corecta eventuala cicatrice.

Din pacate incidentul s-a întamplat tocmai la filmarea noului meu clip, "Unde...", dar sper să va surprind plăcut cu acest single nou!", a mai spus Annes, care se gandeste să-şi schimbe pe viitor hair stylistul.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1