Când va reveni Alexandru Arşinel pe scenă. «Am dureri, dar...»

CLIIMA20100410_0062_1.jpg

Alexandru Arşinel

Actorul Alexandru Arşinel susţine că plănuieşte să revină pe scenă cât mai curând posibil. Cu toate că încă nu are voie să intre în contact cu oamenii, maestrul speră la o recuperare cât mai rapidă.

Alexandru Arşinel a fost externat, joi, din Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) din Cluj Napoca, unde a suferit o operaţie de transplant de rinichi.

"A fost o operaţie grea, nu a fost o scoatere de măsea. Mai am dureri, este o operaţie pe jumătate de burtă, dar am tratament. Se vindecă mai greu, dar totul este suportabil şi am moralul bun. Urmează o perioadă de recuperare şi sper ca la începutul lunii octombrie să apar pe scenă. Îmi doresc lucrul ăsta", a declarat actorul pentru ring.

Arşinel a mărturisit că mesajele fanilor săi i-au ridicat moralul şi l-au ajutat să câştige lupta cu boala.

"Am primit multe mesaje de încurajare şi, dincolo de gunoaiele care apar, pentru că invidia bântuie în jurul nostru, m-au sunat prieteni din Canada, din America, din Israel. M-au sunat chiar şi oameni pe care nu îi cunoşteam şi m-am bucurat enorm. Am simţit că oamenilor le pasă de mine şi că nu m-au uitat", a mai declarat maestrul.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1