«Când ne-am cuplat, Elan nu avea bani de maşini scumpe»

Citeste tot despre: 

Sătulă să fie acuzată că s-a căsătorit cu Elan Schwartzenberg pentru milioanele lui din cont, Mihaela contraatacă. În urmă cu unsprezece ani, s-a îndrăgostit de un bărbat care conducea o maşină modestă, dar care a cucerit-o cu personalitatea lui debordantă.

Atunci când Mihaela Rădulescu vrea ceva, obţine. Aşa s-a întâmplat şi în 1999, când i-a picat cu tronc afaceristul Elan Schwartzenberg, pe care l-a cucerit într-un club din Bucureşti.

Ambiţioasă şi sigură pe ea, vedeta i-a lăsat numărul de telefon, pe un bileţel de la bar. Cel puţin aşa a declarat Elan că s-au întâmplat lucrurile, în urmă cu două săptămâni într-o revistă pentru bărbaţi.

Enervată la culme de acuzaţiile că s-ar fi îndrăgostit de Elan pentru situaţia materială şi luxul pe care i l-a pus la dispoziţie, Mihaela rupe tăcerea: "Ceea ce nu s-a spus până acum este faptul că Elan, în momenul în care ne-am cunoscut, conducea un Opel şi nu avea banii pe care îi are acum. L-am admirat foarte mult şi m-a atras personalitatea lui", a povestit vedeta, pentru site-ul emulte.ro.

Declaraţiile Mihaelei sunt contrazise însă de topul "Forbes 500 miliardari 2009", unde Elan spune că a făcut primul milion în anul 1996, aşadar cu trei ani înainte de a o cunoaşte pe Mihaela. În 1999, Elan Schwartzenberg era deja un om de afaceri prosper, care scotea bani în principal din imobiliare.

După o relaţie pe care mulţi o priveau ca fiind perfectă, cei doi soţi au divorţat în octombrie 2008. Au venit la tribunal ţinându-se de mână, dar, după o lună, "bomba" a explodat, iar Mihaela şi Elan s-au întrecut în declaraţii ofensatoare.

Acum, apele s-au mai liniştit, iar cei doi foşti soţi au renunţat la resentimente de dragul fiului lor, Ayan (5 ani): "Acum suntem în relaţii bune, vorbim, mai ales pentru că suntem părinţii unui copil frumos", a mai spus Mihaela.

Pe aceeaşi temă:

Elan Schwartzenberg: «Mihaela m-a agăţat în discotecă»

Mihaela, ţi-ai înlocuit silicoanele?

Mihaela a afişat, joi, la prezentarea de modă din Plaza România un bust mult mai voluptuos, însă neagă faptul că ar fi suferit o nouă intervenţie chirurgicală: "Fac doar mai mult sport şi am mai şi slăbit", a declarat ea, pentru Click!

Specialiştii sunt însă de altă părere. Contactat de Click!, medicul Walid Odeh, rezident la Spitalul Universitar din Bucureşti, ne-a declarat că sânii par mult mai mari, semn că Mihaela şi-a făcut o nouă operaţie.

"Vezi distanţa dintre sâni pe linia mediasternală. Este vizibil micşorată în pozele noi, faţă de cele vechi, fapt care dovedeşte că sânii au crescut în volum. Dacă vă uitaţi mai atent la poza cu costumul de baie, veţi observa cu uşurinţă că sânii erau mai mici atunci", a declarat medicul. Mihaela se numără printre primele vedete din România care a apelat la implanturile de silicon.

Mai citeşte:

Mihaela, te rugăm: Nu mai cânta! - VIDEO

Mihaela Rădulescu şi-a luat şofer pe post de bonă

Dan Brown, de vorbă cu Mihaela Rădulescu: «Stau adesea cu capul în jos» - VIDEO

Mihaela Rădulescu, bătaie cu bulgări de zăpadă la matinalul Antenei 1 - VIDEO

Mihaela Rădulescu, tâlhărită în Franţa

Mihaela Rădulescu: «Se poate ivi o nouă căsnicie, un nou copil!» 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1