Călin Geambaşu: «Am filmat 80 de clipuri in regim de live, in ultimul an» VIDEO

CLIIMA20121119_0007_1.jpg

Călin Geambaşu este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România
Citeste tot despre: 

Călin Geambaşu se poate mandri cu performanţe greu de egalat. În decembrie, cântă la un bal de caritate din Dubai, fiind primul artist român invitat să facă un show privat pentru şeicii cu buzunarele pline de bani. Iar organizatorii sunt taman deţinătorii lanţului hotelier din care face parte şi celebrul Burj Al Arab.

Călin Geambaşu mai are, însă, şi alte extravaganţe, pe care însă nu le-a făcut publice până acum. Spre exemplu, în doar un an, a filmat 80 de videoclipuri, şi cu această ocazie a învăţat şi partea de productie video.

Anul trecut am filmat 80 de videoclipuri. 44 sunt deja puse pe site-ul meu, www.calingeambasu.ro.  Durează mai mult până le pun pe toate, fiindcă îmi place să iau parte la fiecare proces de producţie. Am învăţat şi să fac montaj video, tot anul trecut, lucrând la aceste filmări si mi-a plăcut enorm. Filmările profesionale, în regim de Live, cu 10 camere le-am făcut cu scopul primordial de a-i servi drept reper fiului meu Davin (4 ani) şi ca mulţumire sufletească adusă tatălui meu, Petre Geambaşu, pentru cum m-a educat“, a declarat Călin, pentru click.ro.

 Artistul ne-a mai povestit că are şi explicaţie pentru care organizatorii de evenimente private se bat să-l aibă invitat pentru a face spectacol cu bandul si intreaga lui « brigada artistica ». “Aleg show-ul meu fiindcă este unul destinat exclusiv distracţiei şi dansului oaspeţilor, nu un spectacol în care artistul de pe scenă doar îşi susţine momentul în baza unui playlist, iar publicul nu are altceva de făcut decât să aplaude. Eu când păşesc pe scenă, nu ştiu ce voi cânta! De abia după ce arunc o privire asupra oaspeţilor şi simt pulsul evenimentului în acel minut, comunic bandului prima melodie din acea repriză de cantat. La fel şi la următoarea melodie, şi tot aşa.“

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1