Brigitte Sfăt: «Ilie îmi găteşte multe ouă cu crenvurşti fierţi»

Citeste tot despre: 

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au vorbit la Capatos în emisiune despre relaţia lor. Cei doi susţin că trăiesc împreună ca doi oameni normali şi că sunt foarte mulţumiţi de perioada pe care o trăiesc.

Capatos: Cum este viaţa alături de Brigitte?

Năstase:
Nu pot să fac o comparaţie. Noi ne simţim bine împreună şi se pare că celorlalţi nu le place. În România dacă ai făcut puşcărie, e ceva urât. Cine şi-a ispăşit pedeapsa are dreptul de o viaţă nouă. Eu cu Brigitte avem o relaţie normală. Pe mine nu mă interesează trecutul ei.

Capatos: Prietenii dumneavoastră au fost deranjaţi de trecutul Brigittei?

Ilie: Adevăraţii prieteni nu.

"Nu am ajuns să ne vizităm foarte des. Poate ea le vede mai mult pe fetele mele. Nu ne vedem foarte des. Poate în viitor. E prea devreme să ne gândim la o căsătorie deocamdată" a mai declarat Ilie Năstase, despre relaţia sa.

Capatos:
Francezii v-au primit mult mai bine decât românii.

Ilie:
Presa franceză nu a speculat pe relaţia noastră.

Capatos: Poate Brigitte să vă cuminţească?

Ilie: Noi ne înţelegem foarte bine prin cuvinte. La Timişoara am fost provocat. Ai un pahar de vin în plus şi reacţionezi. Bine că nu a fost mai mult.

Capatos: Ţiriac ce părere are de relaţia voastră?

Ilie: Ne-a dat binecuvântarea.

Brigitte a a glumit apoi pe seama tabieturilor pe care le are alături de Ilie Năstase. "Ne gătim reciproc. De exemplu, el îmi face micul dejun. Îmi dă multe ouă cu crenvurşti fierţi" a spus Brigitte.