Brăduţul lui Alexandru Ciucu, cumpărat de Prinţul Albert de Monaco cu 2.000 €

CLIIMA20121217_0126_1.jpg

Alexandru Ciucu a participat la Festivalul Brazilor de Crăciun de la Monte Carlo (Fotografii: Arhivă personală)

Creativitatea lui l-a dat gata pe însuşi Prinţul Albert de Monaco! Designerul Alexandru Ciucu a făcut senzaţie la un festival caritabil al brazilor de Crăciun, care a avut loc zilele trecute la Monte Carlo. El s-a prezentat cu un brad stilizat, sub formă de tablou, intitulat „Cheia către Stele".

A lucrat 40 de zile la el, iar originalitatea sa l-a făcut pe Prinţul Albert de Monaco să scoată din buzunar 2.000 de euro! Alexandru Ciucu (36 de ani) a uimit toată suflarea de la Festivalul Brazilor de Crăciun de la Monte Carlo prin felul în care a ales să realizeze un brad.

„Bradul meu a fost unul stilizat, realizat din globuri aurii aşezate în formă de brad pe o pânză de catifea roşie, culoarea regală, iar sub el se află o cheie aurită, culoarea excelenţei, a luxului şi a opulenţei, uşor supradimensionată, simbolizând accesul către divinitate. Tot ansamblul este încadrat de o ramă groasă, aurie, pusă pe un cadru de lemn şi îmbrăcată în organza. Pe interiorul ramei, de jur-împrejur, am pus o instalaţie cu 500 de beculeţe, pentru a menţine spiritul Crăciunului", a declarat Ciucu, în exlcusivitate pentru Click!

Prinţul Albert de Monaco a cumpărat creaţia designerului

CLIIMA20121217_0128_1.jpg

Prinţul Albert de Monaco a cumpărat creaţia designerului


Produsul nonconformist va fi aşezat, pe toată durata Sărbătorilor, în Palatul Princiar de la Monte Carlo. Alexandru Ciucu a participat la festivalul brazilor în premieră pentru România şi se poate mândri cu faptul că numele lui s-a aflat pe listă alături de cele ale renumitelor case de modă Chanel, Dior, Prada, Cartier, Gucci, Valentino, Bulgari. Regula evenimentului este ca designeri internaţionali de prim rang să fie aleşi pe sprânceană şi invitaţi să realizeze câte un brad, după propriile idei, care să fie licitat de invitaţii la eveniment.