Botezatu a vândut cărţi de jumătate de miliard

Citeste tot despre: 

O lună. Atât a trecut de când Cătălin Botezatu şi-a lansat cartea biografică „Trei vieţi-pedeapsa", care a înregistrat deja un mega succes. Primul volum din şirul celor trei romane a fost vândut în 10.000 de exemplare, Bote rotunjindu-şi contul cu jumătate de miliard de lei.

Anul 2010 a fost unul plin pentru Cătălin Botezatu, care a înregistrat o mulţime de succese profesionale: a fost protagonistul show-ului „Burlacul" (Antena 1), a participat la emisiunea „Dansez pentru tine" (Pro TV) şi a avut peste 300 de prezentări în ţară şi în străinătate.

CITEŞTE ŞI

Bote: «De Crăciun voi fi cu Violeta, dar nu o prezint părinţilor»

Cătălin Botezatu:«La 25 de ani am pierdut tot, o avere». Află ce s-a întâmplat!

Bote: "Nu-mi plac sărbătorile de iarnă!". Vezi de ce!

Bote şi-a angajat «fiul» şi «iubita» la Antena 1

Bianca Drăguşanu: «Violeta rămâne doar o copie»

Pe data de 26 noiembrie, Bote şi-a lansat într-un cadru festiv cartea „Trei vieţi-Pedeapsa", în care povesteşte cu lux de amănunte despre traumatizanta experienţă trăită în închisoare.

Primul volum din cele trei romane, ce vor fi lansate anul viitor, a înregistrat deja un mega succes şi a fost vândut în 10.000 de exemplare.

Chiar dacă preţul cărţii nu este unul mic, pentru perioada de criză, 44, 90 de lei, fanii şi-au spart puşculiţele ca să cumpere biografia creatoarului de modă, dovedind un vădit interes faţă de trecutul lui controversat:

„Am vândut în jur de 10.000 de exemplare, sunt fericit că am atâţia admiratori, în toată ţara", a declarat el, pentru Click! Vânzările au ajuns la circa o jumătate de miliard de lei.

Marin 300 milioane, Răduleasca 1 miliard

Cartea Andreei Marin Bănică, „Preţuieşte viaţa", s-a vândut în circa 3.550 de exemplare, cu aproximativ 300 de milioane de lei vechi.


Oamenii nu s-au îmbulzit să cumpere volumul Zânei şi din cauza preţului prea piperat, de 85 de lei.

În 2009, vedeta şi-a lansat cartea „Nişte răspunsuri" şi, la doar o lună de zile de la apariţia pe piaţă, au fost vândute peste 40.000 de exemplare.


Preţul cărţii a fost 25 de lei, iar în prezent, Mihaela lucrează la cea de-a doua carte biografică.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1