Botezatu nu se mai ascunde de nimeni! Recunoaşte că duce o viaţă tristă

CLIIMA20110808_0044_1.jpg

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu trăieşte pe picior mare, însă nu se poate considera un om fericit! Designerul şi-a dat seama că nu are lângă el foarte mulţi prieteni.

E o vorbă din popor: degeaba ai bani dacă nu ai parte de dragostea celor din jur, iar acesta e şi cazul lui Bote! Designerul se plânge că nu are prieteni şi că dintre toţi cunoscuţii sunt puţini aceia care îl sună să-l întrebe de sănătate.

Cătălin Botezatu a mărturisit că e deprimat şi suferă din cauza indiferenţei celor din jur.

"Sunt deprimat din cauza răutăţilor din jurul meu. Lumea este obişnuită să vadă un Cătălin fercit, ei bine nu e chiar aşa. Am obosit să mai cred în oameni, în prietenii, m-am săturat de prieteni. Am mai făcut o selecţie dură a prietenilor acum 17 ani, când am avut probleme.

Toţi prietenii mei mă sună numai când au nevoie.Aş vrea să văd că oamenii mă sună fără niciun motiv, să vadă ce fac. Sunt într-o perioadă 'down' din toate punctele de vedere în afară de partea profesională. Eu sunt cel care sun de obicei şi săptămâna asta nu am sunat pe nimeni şi nu m-a sunat nimeni.

Preţul celebrităţii este viaţa mea, fericirea mea. Celebritatea costă al naibii de mult. Viaţa mea este complicată prin natura jobului pe care îl am. Aş schimba oricând viaţa mea cu a altuia, una mai liniştită. Să am şi eu un weekend liber, un job normal, nu mai există o vacanţă. Îmi place, dar m-am săturat. Simt nevoia să fiu ascultat, să vorbesc cu cineva care să mă înţeleagă. Sunt cel mai nefericit om. Sunt sincer din tot sufletul. Asta văd în oglindă, un om nefericit şi atât" a mărturisit Bote la Antena 1.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1