Bote: «Sânii mici sunt cei mai mişto»

Citeste tot despre: 

Naturaleţea, simţul umorului şi gesturile copilăreşti ale Violetei Babliuc l-au cucerit pe Botezatu, semn că designer-ul s-a săturat de femeile-vampă. Câştigătoarea show-ului „Burlacul" a primit un inel de 5.000 de euro şi promisiunea că va deveni vedetă.

Violeta este o norocoasă, iar drumul către celebritate se anunţă a fi unul foarte scurt, pentru ea.

Timişoreanca în vârstă de 24 de ani a reuşit, în două luni, să-l convingă pe Cătălin Botezatu că merită să păşească în lumea mondenă a Capitalei şi în curând va debuta ca manechin la prezentările lui Bote.

Citeşte şi:

Cătălin Botezatu: «Am ştiut că Violeta va fi aleasa Burlacului de la început»

Cătălin Botezatu: "E posibil să mă însor cu Violeta!"

Faptul că nu a trecut, încă, pe la chirurgul estetician l-a încântat şi mai mult pe Bote: „Sânii mici sunt cei mai mişto. Bine, şi cei mari sunt frumoşi", a declarat Cătălin.

Deşi mulţi se aşteptau ca învingătoare, la show-ul „Burlacul", să fie îndrăzneaţa Mihaela, iată că Botezatu şi-a dorit să aibă la braţ o fată modestă, fără prea mare experienţă de viaţă, pe care să o „retuşeze" după bunul lui plac, din toate punctele de vedere.

Abilităţile Violetei, de a-i câştiga inima şi încrederea lui Botezatu, au fost răsplătite cu un inel cu diamante, în valoare de 5.500 de euro.

CLIIMA20100903_0115_1.jpg

Cătălin a decis la Paris câştigătoarea

Câştigarea acestui concurs este ca o mină de euro, pentru Violeta. Blonda va deveni vedeta show-urilor de modă semnate Botezatu, iar designer-ul a promis că o va ajuta să-şi deschidă şi o afacere proprie.

Vezi şi:

Oficial, Botezatu nu mai e "Burlac"! A ales-o pe Violeta!Cătălin Botezatu: «Am făcut sex cu fetele de la Burlacul, dar nu mă voi căsători cu niciuna»Aleasa inimii lui Botezatu «Burlacul» a primit un inel de 5.500 de euro

Violeta e copia nesiliconată a Biancăi

Violeta pare, din punct de vedere fizic, copia fidelă a Biancăi Drăguşanu, chiar dacă timişoreanca nu a trecut pragul cabinetului esteticianului.

Ambele înalte, blonde, cu părul lung şi ochi deschişi la culoare, femeile din viaţa lui Bote parcă sunt trase la indigo, deşi personalităţile lor sunt diametral opuse.

CLIIMA20100903_0116_1.jpg

Violeta e copia nesiliconată a Biancăi

La 1,79 m înălţime, Violeta este doar cu un centimetru mai scundă decât Bianca şi are buze naturale, la fel de senzuale.

Numai bustul este, considerabil mai mic, dar nu e exclus ca Violeta să-şi pună şi ea silicoane, în viitorul apropiat.