BOMBĂ! Dispare de pe sticlă o emisiune-tabloid foarte cunoscută?

Citeste tot despre: 

Publicul român a fost învăţat, în ultimii 5 ani, cu emisiuni TV de gen tabloid foarte îndrăzneţe şi foarte contondente cu vedetele de la noi. Pro TV, Antena 1, Kanal D şi Prima TV au realizat formate de mare succes pe piaţa de publicitate, succes generat de un rating ridicat.

Totuşi, unul dintre aceste show-uri ar putea ieşi definitv din grila de programe. Emisiunea Can CanTV, de la Acasă TV, va părăsi grila postului din trustul MediaPro la începutul lunii mai.

Oficial, emisiunea va intra în pauza de vară. O decizie cel puţin ciudată, având în vedere că "rivalii", de la posturile concurente, urmează să-şi încarce bateriile începând cu luna iulie.

CLIIMA20130413_0015_1.jpg

Adrian Artene si Ilinca Vandici


Neoficial, show-ul de pe Acasă TV nu se va relua, din cauza unor ratinguri sub aşteptări.

Transferată de la Kanal D, emisiunea a scos rezultate de audiență mult sub performanțele pe care le avea la postul turcesc. De exemplu, luna trecută show-ul prezentat de Adrian Artene şi Ilinca Vandici a înregistrat o medie de 195.000 de telespectatori (1,8 rating) pe minut, conform paginademedia.ro.

În aceeași perioadă, emisiunea Un show păcătos a înregistrat 283.000 de telespectatori (2,7 rating), iar Wow Biz, 366.000 de telespectatori (3,5 rating).