Bittman s-a dus şi la acupunctură ca să-şi dreagă vocea

CLIIMA20121211_0110_1.jpg

Diagnosticat cu stenoză carotidiană asimptomatică, Dan Bittman a fost operat în octombrie la Viena. De atunci, solistul a rămas cu o cicatrice mare pe gât şi cu o voce de nerecunoscut
Citeste tot despre: 

Nu a mai cântat o piesă cap-coadă de mai bine de două luni! Disperat că nu îi revine glasul, Dan Bittman (50 de ani) s-a „căutat" în cele din urmă şi la un cabinet de acupunctură din Capitală, însă nu a găsit soluţia miraculoasă. Solistul va mai sta pe bară o perioadă destul de lungă!

Oare cine ar putea să înţeleagă prin ce calvar trece Dan Bittman?! Pierderea glasului pentru un cântăreţ de succes este asemenea pierderii armei pentru un vânător sau a maşinii de cusut pentru croitor. Disperarea solistului de la Holograf este destul de mare, aşa că artistul încearcă toate căile de a se vindeca, în speranţa că va găsi un remediu miraculos care să-i redea glasul şi, totdată, să-şi poată câştiga din nou pâinea! După mai multe vizite pe la cabinetele particulare ale unor medici specialişti, artistul nu s-a mulţumit cu sfatul acestora de a avea răbdare câteva luni, aşa că a încercat şi alte variante.

Recent, corifeul a dat fuga la un cabinet de acupunctură aflat în Bucureşti, în speranţa că acolo poate găsi vreun tratament miraculos. După ce i-a spus terapeutei istoricul „bolii" sale, femeia i-a dat acelaşi sfat: „Domnule Bittman, stai cuminte şi ai răbdare!".

Trupa Holograf ar fi trebuit să revină pe scenă din februarie


„Toţi cei care l-au consultat pe Dan i-au spus că abia după 5-6 luni va fi vindecat complet. S-a hazardat să creadă că se va urca pe scenă în februarie. A fost pe la diverşi doctori, ba chiar şi la cabinetul unei chinezoaice care face acupunctură, dar peste tot i s-a spus să aibă răbdare. A încercat şi cu ceaiuri, are grijă să nu consume băuturi sau alimente reci. Dimineaţa vocea lui este ok, numai că spre seară răguşeşte şi, deocamdată, nu se forţează cu vocalize", ne-a spus un apropiat al artistului, sub protecţia anonimatului.

Singurul loc unde Dan Bittman nu a încercat este biserica. Rudele şi prietenii i-au spus acestuia să meargă la un preot ca să i se citească din Biblie sau ca să-l ungă cu mir, însă artistul a refuzat, pe motiv că nu este un creştin practicant.

Având în vedere că nimeni nu ştie când se va face bine Dan Bittman, trupa a transmis ieri un comunicat: „Dragi prieteni, trupa Holograf a decis să suspende atât spectacolele din 25 şi 26 februarie 2013, de la Sala Palatului, cât şi activitatea concertistică până când vocea lui Dan va reveni în totalitate la normal. Mulţumim tuturor fanilor noştri pentru suportul moral, pentru mesajele de încurajare şi dovezile de prietenie şi îi asigurăm că am luat această decizie cu gândul de a nu-i dezămagi. Vrem să urcăm din nou pe scenă doar atunci când vom fi siguri că spectacolul nostru va fi la fel de dinamic şi de expresiv ca întotdeauna. Vor fi câteva luni de aşteptare, perioadă pe care dorim să o folosim pentru pregătirea unor noi proiecte muzicale. Sperăm toţi ca această pauză să fie cât mai scurtă şi să ne revedem sănătoşi anul viitor, pe care vi-l dorim şi vouă cât mai bun".

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1