Bianca Rus: «Am fost hărţuită sexual de Gheorg»

Citeste tot despre: 

O vedetă de televiziune a avut parte de o experienţă extrem de nefericită. Bianca Rus, căci despre ea este vorba, a fost la un pas să fie violată de către colegul ei de emisiune, maestrul bucătar George Vitan alias Gheorg.

Cântăreaţa de muzică populară susţine că realizatorul emisiunii `Veselie în bucătărie` de la Etno tv i-a făcut avansuri, ba mai mult într-o deplasare aceasta a fost atacată în camera sa de hotel în care era cazată la Bran.

"Gheorg îmi făcea avansuri chiar în emisiune. Îmi lingea degetele de faţă cu invitaţii. Se dădea cu ciocolată pe buze ca să-l ling. Am trăit o noapte de groază la Bran. A venit la mine în cameră. M-a alergat prin camera de hotel. A sărit peste mine în pat. A încercat să-mi rupă hainele de pe mine. M-a învineţit şi a vrut să mă violeze. De un an de zile îmi face avansuri. Am fost şi la psiholog. Eu i-am spus că nu-mi place ca bărbat, că are soţie şi copii, că am un prieten. Am un martor care a văzut cum Gheorg încerca să rupă hainele de pe mine, mă ţinea imobilizată şi mă săruta peste tot.

De dragul emisiunii pe care am avut-o nu am spus nimic. Nu am vrut să declanşez un scandal. I-am povestit soţiei lui toată întâmplarea, iar acum am devenit prietene", a declarat Bianca Rus la emisiunea Un show păcătos de la Antena 1.

Gheorg nu a vrut să comenteze aceste acuzaţii.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1