Bianca Drăguşanu: «Actul de căsătorie a distrus tot ce era între mine şi Victor»

CLIIMA20140321_0005_1.jpg

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav
Citeste tot despre: 

Au trecut câteva săptămâni de la divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Roşcata s-a mai liniştit şi asteaptă să i se vindece rănile sufleteşti.

Bianca Drăguşanu a regretă căsnicia cu Slav pentru că acum, după divorţ, prezentatorul de la Pro TV nu este lăsat în pace de către presă. Ea vrea să lase timpul să vindece tot şi speră ca va fi din nou fericită. Bianca a intrat în direct, prin telefon, la o emisiune de la Antena 1 şi a explicat cum se înţelege cu Victor după divorţ

"Avem o relatie normala, avem lucruri de rezolvat. Am iesit la restaurant. Practic, actul de casatorie a distrus tot. A fost optiunea noastra sa ne casatorim. A fost decizia noastra. Aseara, nu a dormit la mine. Am fost la un eveniment si am plecat insotiti fiecare de paparazzi. In momentul de fata suntem bine asa cum suntem. Ne intelegem bine. Daca am o problema, apelez la el si ma ajuta. Am observat ca, atunci cand am spus ca ne iubim, nimeni nu ne-a crezut. Cand ne-am despartit, toata lumea ne intreaba daca ne mai iubim. Victor este un sprijin pentru mine. Reprezinta un echilibru pentru mine. Lasam sa se vindece ranile si vedem ce vrea Dumnezeu", a povestit Bianca.