Bianca: «Am stat şase luni într-un scaun cu rotile»

Citeste tot despre: 

Are bani, faimă şi succes la bărbaţi, însă Bianca a suferit mult din cauza unor probleme de sănătate. Victima unui accident, vedeta a ascuns că în urmă cu doar câţiva ani a fost la un pas să i se amputeze piciorul drept. Acum o paşte o nouă operaţie.

Bianca face vizite la medic mai ceva ca la coafor. Dacă deja ne-am obişnuit cu leşinurile şi căderile de calciu, iată că vedeta s-a abonat, acum, şi la ortoped. În urmă cu două luni a căzut şi şi-a luxat piciorul drept, necazul cel mare fiind că s-a lovit exact pe locul unei mai vechi operaţii: „Am avut un accident despre care nu vreau să vorbesc, în urmă cu mai mulţi ani. M-au dus la spital, la Petroşani, iar medicii deja începuseră să-mi vorbească despre proteze, căci exista posibilitatea ca infecţia să se generalizeze. Le-am zis că mă arunc de la etajul 4 dacă îmi taie piciorul", a povestit Bianca, în exclusivitate pentru Click!

Citeşte şi:

Surprinzător sau nu: Bianca Drăguşanu, corigentă la fizică şi nota scăzută la purtare! VIDEO

Bianca a ridicat premiul pentru «Jurnalistul anului»

Bianca: «Voi face naveta la Cluj pentru Cristea» - VIDEO

Bianca Drăguşanu: “Discuţia e falsă. Îmi cunosc iubitul mai bine ca propria lui mamă”

Cum şansa a fost de partea ei, vedeta a scăpat „uşor", după ce a stat şase luni într-un scaun cu rotile, dar acum problemele i s-au agravat: „În cele din urmă am scăpat, dar am stat jumătate de an în scaunul cu rotile. Am făcut masaje, reflexoterapie, iar toată viaţa sunt dependentă de unguente şi de tratament cu vitamina K. Mi-a rămas un hematom. Nu ştiu cât ghinion am avut acum să mă lovesc în acelaşi loc şi să fac un al doilea hematom peste. Acum, de Crăciun, am ales să ajut tocmai copiii care au probleme locomotorii", ne-a mai spus Bianca.

Acest accident este o amintire foarte neplăcută pentru focoasa roşcată şi ar putea avea legătură cu unul dintre foştii ei iubiţi, Coco Păun: „De 1 martie, Păun a invitat-o pe Anca Bianca Drăguşanu la Târgu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata s-a ales cu o bătaie zdravănă. Ea a fost pusă într-un taxi în Târgu Jiu şi dusă la Petroşani, unde s-a şi internat în spital. Când părinţii au văzut în ce stare este fiica lor, au decis să anunţe Poliţia. Fata a spus cum a fost agresată de Coco Păun de mai multe ori", au scris cei de la Gazeta de Sud, în martie 2004.

Cristea a avut grijă de ea

Incidentul de acum două luni, când a căzut într-o groapă, i-a adus mari neplăceri Biancăi. Vedeta a fost la un control chiar la Viena, iar medicii au anunţat-o că nu are şanse să scape de cuţit. Adrian Cristea a fost tot timpul lângă ea şi a avut rol de iubit, dar şi de medic.

Cristea şi Bianca au ieşit în weekend în clubul Bellagio


„Sunt obligată să-mi fac o nouă operaţie, ca să-mi îndepărteze hematomul. Nu-mi este deloc uşor, port întotdeauna ciorapi medicinali, am dureri îngrozitoare şi nu am voie să port tocuri", ne-a mai spus Bianca.

Vezi şi:

Bianca, fii atentă! Cristea o «vrăjeşte» pe Diana Iguana!

Nu o lasă să facă sex în «Narcisa sălbatică» VIDEO

EXCLUSIV Bianca: «Sunt credincioasă şi nu fac sex în post» - VIDEO


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1