Becali trebuie să plătească 400.000 de euro! Află de ce!

Citeste tot despre: 

Finanţatorul FC Steaua Gigi Becali a pierdut procesul cu Armata şi trebuie să plătească 400.000 de euro, bani reprezentând chiria restantă, utilităţi şi penalităţi de întârziere pentru baza sportivă din Ghencea.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au luat act de faptul că FC Steaua a părăsit baza din Ghencea şi nu au mai dispus evacuarea legală. Totuşi magistraţii au constat că echipa patronată de Gigi Becali este restantă la plata chiriilor şi a unor utilităţi. Atsfel, clubul are de plătit despăgubiri de aproximativ 400.000 de euro.

Sentinţa este executorie iar dacă Becali va refuza să plătească această sumă clubului armatei, echipa de fotbal poate fi executată silit, putându-se pune sechestru asigurator inclusiv pe drepturile federative ale jucătorilor!, conform adevărul.ro

Steaua joacă pe Arena Naţională

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului. Steaua a evoluat în partidele de pe teren propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională. Becali s-a plâns de chiria ridicată pe care trebuia să o achite către CSA Steaua.

Armata: chirii şi utilităţi neplătie de 2.444.662

La rădul său, oficialii clubului sportiv suţin că echipa de fotbal trebuie are o datorie de 2.444.462 lei, reprezentând "chirii lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor", şi precizează că sunt dispuşi să discute un nou contract cu FC Steaua doar după ce se achită suma restantă.


 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490101474


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1