Bebeluşii celebri ai anului 2011. Ele sunt vedetele româneşti care au născut! FOTO

Fie că sunt cântereţe sau actriţe, înainte de toate sunt femei care-şi doresc o familie şi fac tot posibilul să obţină acest lucru. În ciuda vieţii agitate de artist, vedetele noastre au reuşit să-şi vadă de viaţa personală şi să se dedice maternităţii.

Femei celebre în România, precum Andra, Andreea Antonescu, Nicoleta Luciu, Simona Patruleasa, Daniela Gyorfi, Laurette, Elena Gheorghe sau Jojo, au devenit în 2011 mame.

Andra Măruţă

În data de 16 martie, Andra Măruţă a devenit mamă după ce l-a adus pe lume pe David. Băieţulul s-a născut, prin cezariană, la Spitalul Regina Maria din Capitală.

"Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimenet, că pot simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris", a declarat Cătălin Măruţă în acea zi.

Micuţul David a fost botezat pe 19 iunie la Biserica Cerceluş din Capitală, iar naşi i-au fost Arpad Paszkany şi Anamaria Feher. Andra a arătat senzaţional la botez, reuşind să slăbească 15 kilograme până la eveniment.

Andreea Antonescu

Fosta componentă a trupei Andre, Andreea Antonescu, şi-a ţinut sarcina ascunsă timp de şase luni. Ea a şocat pe toată lumea în luna februarie când a apărut într-un pictorial în revista Story cu brurta la gură.

Pe 21 mai, iubita lui Traian Spak a adus pe lume, la o clinică particulară din Bucureşti, o fetiţă, care se numeşte Sienna. Botezul a avut loc pe 18 septembrie, iar naşa micuţei a fost nimeni alta decât Andreea Bălan. Slujba religioasă a avut loc la Mănăstirea Caşin din Capitală.

Simona Pătruleasa

Preyentatoarea Ştirilor de la Kanal D a devenit mamă pe 6 septembrie. Ea a adus pe lume o fetiţă pe care a numit-o Ingrid Maria Lucia Ivanov.

Simona Pătruleasa a născut prin cezariană la o clinică din Bucureşti. Micuţa, care a avut la naştere 3, 850 de kilograme şi 52 de centimetri, a primit nota 10 din partea medicilor.

Vedeta a declarat că atât viaţa ei, cât şi a soţului, s-a schimbat radical de când a adus-o pe lume pe Ingrid.

«Prezint Ştirile Kanal D în weekend şi am un program foarte lejer. În zilele în care muncesc, Sabin stă cu fetiţa câteva ore, iar în restul săptămânii am tot timpul dedicat ei», a spus Simona

Daniela Gyorfi

La 42 de ani, Daniela Gyorfi şi-a văzut visul de a deveni mamă, în sfârşit, împlinit. Ea a născut pe 16 februarie o fetiţă de 2, 650 de kilograme, pe care a botezat-o Maria.

Micuţa a venit pe lume mai repede decât era aşteptată. Daniela a născut-o la o clinică particulară din Capitală.

"Sunt emoţionată, fericită..nu pot să mă exprim. Când am luat-o în braţe a simţit că e mămica ei şi nu a mai plâns. Eu am lăsat literă de lege să fiu prima care o ia în braţe", a spus Daniela de pe patul de spital.

Jojo

Actriţa a devenit mamă pe 10 iunie. Ea l-a născut pe Achim la spitalul Regina Maria din Bucureşti, iar micuţul a cântărit 3,370 kilograme şi a avut 51 de centimetri.

"Au fost nouă luni divine pentru mine...Am fost copleşită de bucurii şi emoţii noi în fiecare zi. Între mine şi fiul meu s-a creat o legătură puternică încă dinainte de naştere...Momentul în care soţul meu l-a luat în braţe mi s-a părut a fi cel mai frumos din viaţa mea. Le suntem recunoscători tuturor celor ce ne-au fost aproape", a declarat Jojo.

Actriţa a avut mare grijă de silueta ei în timpul sarcinii. Ea a dezvăluit că a mâncat sănătos şi astfel a reuşit să se menţină în formă.

"Am continuat să mănânc sănătos, aşa cum o făceam şi înainte. Am mărit însă cantitatea de fructe, legume şi lactate. Am renunţat la ceaiurile pe care le ador şi la cafeaua preferată cu lapte, pentru că nu sunt atât de indicate, mai ales în primul trimestru. Abia aştept să beau din nou în fiecare zi ceai verde!", a povestit ea.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a devenit de 3 ori mămică anul acesta. Ea i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly pe 1 octombrie.

Vedeta, care mai are un băieţel, a spus că a fi mamă a patru copii nu o oboseşte, ci, dimpotrivă, o menţine în formă.

"Îmi place să am casa plină de copii. Dacă ştiam că este atât de frumos, aş fi făcut mai devreme copii. Nu este greu, cum faci pentru unul, aşa faci şi pentru trei", a declarat Nicoleta.

"Priorităţile sunt aceleaşi ca înainte. Îmi petrec timpul liber acasă, nu în oraş. Orice întâlnire pe care vreau să o am, o stabilesc în apropiere de casă sau chiar la mine acasă, în orele în care copiii dorm", a mai spus ea.

Actriţa a născut prin cezariană, la spitalul Polizu, iar prima care a venit pe lume a fost fetiţa.

Laurette şi Elena Gheorghe au devenit şi ele mămici anul acesta, în luna decembrie. Mulatra a născut pe data de 9 o fetiţă de nota 10, pe care a numit-o Serena. Micuţa a cântărit 3.200 Kg şi a primit nota 10 de la medici.

Elena Gheorghe şi-a anunţat fanii că are un băieţel pe contul ei de Facebook. Cântăreaţa a născut pe 10 decembrie.

"Sunt în drum spre spital. Mă duc să nasc! Astăzi o să-mi cunosc băieţelul. Revin, prieteni dragi! Vă pup pe toţi", a scris artista.

La mai puţin de o oră, Elena a adăugat pe reţeaua de socializare: "Am un băieţel superb, sunt foarte fericită! Vă pup pe toţi!" 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1