Bănică a fost mare crai: două soţii, două iubite şi trei «amante»!

CLIIMA20111104_0048_1.jpg

Ştefan Bănică: FOTO Facebook

Ştefan Bănică Junior şi-a câştigat reputaţia de crai datorită relaţiilor mediatizate pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Soţiile sale oficiale, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, sunt doar două dintre cele şapte femei despre care publicul a ştiut că i-au oferit dragoste lui Bănică sau despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu el.

Prima idilă controversată a lui Ştefan Bănică Jr. a fost cea pe care a avut-o cu nimeni alta decât Cristina Ţopescu. Nu sunt foarte multe detalii despre relaţia lor, însă au existat foarte multe speculaţii potrivit cărora Bănică ar fi fost un om foarte violent, lucru ce a catalizat despărţirea. Bârfele sunt confirmate şi de declaraţiile pe care le făcea Cristina Ţopescu, într-un interviu, în urmă cu câţiva ani.

"Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomina un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucatarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasa", povestea Cristina Ţopescu.După aceea, Ştefan Bănică s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu, cu care s-a căsătorit în 1994 şi alături de care a stat cinci ani. În 1999 cei doi au divorţat, fiind speculat faptul că motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ştefan Bănică. Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu a declarat, după divorţ, în emisiunea "Alegerile Mihaelei" de la Realitatea TV, că  unul dintre motivele pentru care a divorţat de Ştefan Bănica jr a fost că acesta a cântat la nunta lor. Afirmaţia a fost făcută într-o notă de umor, după ce diva a aflat de la Delia Matache, invitata ei, că printre artişti există o superstiţie: cel care cântă la propria-i nuntă ajunge să divorţeze.

Camelia Constantinescu este cea care i-a oferit primul copil lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan de 10 ani. Ea nu a fost căsătorită oficial cu Bănică iar cei doi s-au despărţit în anul 2006. Se pare că el ar fi început deja să se vadă cu Andreea Marin din 2005 iar Camelia Constantinescu a aflat din presă, în 2006, că cei doi și-au cumpărat verighete din Hawaii. Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în SUA iar în 2007 "Zâna" a rămas însărcinată cu fetiţa lor, Violeta. Acum, cei doi au anunţat că divorţează.

Însă, Ştefan Bănică a fost de multe ori acuzat că şi-ar fi înşelat iubitele oficiale. Cele mai multe "scandaluri" de acest gen au apărut în timpul celor şapte ani pe care i-a trăit alături de Andreea Marin.

În 2010 instructoarea de fitness Adriana Nicolae care era pe atunci însărcinată a afirmat că ”tatăl copilul este un anume jr", iar toată lumea s-a gândit la Ştefan Bănică. Adriana Nicolae a fost confruntată de Andreea Marin, la un eveniment monden, fiind întrebată de fosta "Zână" dacă soţul acesteia din urmă este cu adevărat tatăl copilului ei. Răspunsul s-a lăsat aşteptat şi recent s-a aflat că tatăl copilului Adrianei Nicolae este fiul lui Cristian Țânțăreanu, Dragoş.

În toamna lui 2011, Click! anunţa că în blocul în care și Ștefan Bănică junior are un apartament, ar fi fost surprinsă cântăreața Lavinia Pârva, supranumită și ”sosia Zânei”. Atunci s-a iscat o adevărată isterie, și, deşi Andreea și Ștefan au venit în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea pentru a-și apăra căsnicia, imaginile prezentate de Click! au fost destul de grăitoare. Mai ales mesajele trimise de Lavina către Ştefan Bănică au dat mult de gândit!

O altă presupusă amantă a lui Bănică ar fi fost Mădălina, componenta formației Red-Blonde, cu care s-ar fi văzut pe vremea când erau colegi la ”Dansez pentru tine”.