Bahmu, acuzată de infidelitate! Prigoană: «N-am mai avut contact sexual de 2 ani. Ea avea un cordaci»

CLIIMA20110207_0060_1.jpg

Silviu Prigoană a făcut unele precizări în scandalul cu Adriana Bahmuțeanu
Citeste tot despre: 

Silviu Prigoană a vorbit într-un recent interviu despre motivele care au dus la despărţirea dintre el şi Adriana Bahmuţeanu.

El susţine că Adriana a avut o idilă cu un alt bărbat, lucru care a catalizat întregul divorţ.

„Tot circul făcut de ea în presă a fost pentru acoperirea unei idile «coapte» din noiembrie 2011. Ce prezintă presa acum e ultima achiziţie. Nu a mai răbdat să se usuce cerneala pe actul de divorţ şi şi-a mutat acasă iubitul care «o face fericită în toate privinţele». Am tăcut până acum tocmai pentru a o proteja pe mama copiilor mei”
a spus Prigoană, pentru Ring.

„Voi de ce credeţi că m-a părăsit? Că n-am luat-o pe mă-sa la mare sau alte motive? Nu! Ea avea pregătit un cordaci încă din timpul căsniciei. Din noiembrie 2011 nu mai aveam treabă unul cu altul, nu mai exista căsnicie. N-am mai avut contact sexual de mai bine de doi ani. De ce? Pentru că fosta mea avea pe altul şi nu mai avea chef de mine. În august 2012 a plecat. Au vorbit să plece fără copii, dar probabil ea s-a răzgândit.

A luat după ea copiii, mama şi sora, un întreg autobuz. Când a văzut cum stau treburile, individul s-a speriat şi s-a dus dracului! Oricum, ăla pentru care m-a părăsit e istorie” a mai spus Silviu Prigoană.

Cât despre situaţia copiilor săi, el susţine că se îngrijeşte cât se poate de bine de educaţia lor şi că va face tot posibilul ca cei mici să crească sănătoşi şi să se dezvolte bine:

"Copiii sunt cu mine la munte şi m-aş mira să fi făcut cunoştinţă cu «cordaciul» Adrianei. Vreau să-i mai aduc o dată la schi. E esenţial pentru un copil în formare să ştie să înoate şi să schieze. Şi eu mi-am refăcut viaţa, am copii de crescut şi de educat. Mă văd cu copiii mei o dată la două săptămâni"


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1