Axinte, afacere de 1 miliard în Australia!

Citeste tot despre: 

Nunta fără lăutari e ca mâncarea fără sare. Pe asta se bazează şi impresarul Florin Petrescu, alias Axinte, din ce în ce mai solicitat la paranghelii, atât în ţară, cât şi în străinătate. Recent, el a dat lovitura pe timp de criză, fiind chemat cu artiştii lui să facă show tocmai în Australia.

A rărit-o cu spectacolele în ţară, însă nu moare de foame. Ba mai mult, are de luat bani de la primării pentru spectacolele organizate la începutul anului.

Mai citeşte:

Axinte: «Mi-a zis doctorul să nu mai pun gura pe băutură»

Axinte a hrănit canguri şi struţi în Australia

N-a avut curaj să amenajeze singur casa

"Mă tot sună să-i amân, n-am ce să le fac. Şi eu am de luat lovele de la ei, şi alţii de la mine, asta e criza", ne-a spus Axinte. Şi pentru că în România nu mai curge lapte şi miere, impresarul şi-a întins antenele peste Ocean şi a pus mâna pe un contract de invidiat.

"Ne-au chemat la o nuntă acolo, mai avem şi câteva spectacole, ne descurcăm. Plecăm pe 12 mai şi ne întoarcem pe 2 iunie, sper să nu mai fie nici o problemă cu norul de cenuşă", ne-a spus, râzând, impresarul, care va zbura în Ţara Cangurilor cu o gaşcă numeroasă.

"Suntem vreo 10 persoane, printre care şi Dan Bursuc cu artiştii lui, Sorinel Copilul de Aur, Cristiana, Nicoleta Voica. Numai biletele de avion sunt vreo 10.000 de euro, dus-întors", ne-a declarat Axinte, care a avut grijă să negocieze un onorariu baban pentru toată echipa: 30.000 de euro, adică aproximativ un miliard de lei vechi.

"La evenimentele astea, bacşişul e de bază. Românii plecaţi în străinătate îţi dau şi haina de pe ei atunci când aud muzică de acasă".

Bambi: «Axinte ne-a ţepuit cu 20.000 €»

Impresarul Florin Petrescu a reuşit să-şi facă duşmani în showbiz din cauza contractelor neonorate.

Cele mai vehemente au fost fetele de la trupa Bambi, care susţin că Axinte le-a ţepuit cu 20.000 de euro.

"Crede că artiştii sunt sclavi pe plantaţie, iar dacă au curaj să-şi ceară drepturile, sunt loviţi din toate părţile", a declarat Raluca Tănase de la Bambi.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1