Aura Urziceanu îşi înfometează soţul? Acuzaţiile aduse la adresa cântăreţei

Fostul impresar al cântăreţei şi finul ei, Radu Muşetescu, o acuză însă că s-a folosit de renumele soţului şi că acum, când acesta nu îi mai e de folos, l-a părăsit.

Ajuns la 85 de ani, Ron Rully nu se mai poate mişca şi are nevoie de ajutor. Muşetescu a dezvăluit, pentru ziarulring.ro, că Aura Urziceanu nu îi acordă o îngrijire elementară bătrânului, care a ajuns numai piele şi os.

"Ron Rully are în jur de 85 de ani, nu se mai poate mişca şi nu e hrănit de doamna Aura. Un vecin din Toronto, care i-a împrumutat doamnei Aura 10.500 de dolari şi care o tot roagă să i-i dea înapoi, mi-a spus că acesta e într-o stare deplorabilă, numai piele şi os şi că nu are cine să îl hrănească. Dumneai chiar mi-a spus la un moment dat: «Fac cea mai minunată salată de roşii din lume!», dar atât ştie. E păcat, pentru că acest om a ajutat-o să aibă show-ul «Aura» în prime time la CBC. El a muncit enorm pentru imaginea ei şi a ajuns jalnic", a povestit fostul impresar al artistei.

În plus, Radu Muşetescu a declarat că a observat cum Aura îşi neglija soţul pe vremea când erau amândoi la Bucureşti. În opinia bărbatului, comportamentul artistei se datorează faptului că acum Ron Rully nu o mai poate ajuta pe plan profesional, aşa că îl lasă de izbelişte: "La Bucureşti îmi zicea mereu: «Sunt cu Ron, îl am şi pe ăsta pe cap!», iar el, săracul, făcea foamea în apartament. Sigur că se poartă premeditat aşa cu el: omul nu-i mai este acum de folos, n-o mai interesează".