AUDIO Dumnezeu ţine cu trupa 3rei Sud Est! Vezi cine spune acest lucru

Citeste tot despre: 

Dupa o perioada in care au lucrat solo, iata ca acum 3rei Sud Est a lansat o noua piesa care se numeste "Emotii"

In perioada in care 3rei Sud Est nu a activat Laurentiu Duta a lucrat cu mai multi artisti precum Andreea Banica sau Elena Gheorghe, Viorel Sipos a investit in afaceri in Constanta, iar Mihai Budeanu s-a lansat solo si pregateste multe alte surprize muzicale. Deocamdata au revenit la numele care i-au consacrat, asa cum va povestea Click! in exclusivitate anul trecut, iar acum au lansat piesa "Emotii".

"Aveam negativul in calculator dar nu ne striga dupa noi. Dumnezeu tine cu 3rei Sud Est si ne-a aratat piesa care sa fie lansata. Daca te uiti in fotografia de cover exista o cruce care se vede in spate, realizata din umbre. Este un semn. In curand vom filma si videoclip la aceasta piesa regizat de Slava Sarbu. Urmeaza un concert pe 9 mai la Sala Palatului si mai multe evenimente prin tara", ne-au povestit Laurentiu, Mihai si Viorel.

«E o poveste de dragoste sau o declaratie de iubire pentru toti oamenii care ne-au sustinut, ne-au inspirat si au fost mereu echipa, sufletul si bucuria noastra. E un «multumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viata personala si pentru gasca mare de fani, cei care ne admira, ne urmaresc si carora asa am ales sa le multumim pentru tot» , declara Laurentiu despre Emotii

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1