Arşinel: «N-am voie să mai joc, dar nu mă pot abţine» 

CLIIMA20120914_0073_1.jpg

Alexandru Arşinel şi Stela Popescu sunt parteneri în piesa de teatru „Aplauze, aplauze” la Teatrul „Constantin Tănase”

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

În urmă cu două luni, actorul Alexandru Arşinel a ajuns de urgenţă la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, din cauza durerilor insuportabile de la spate. El a fost operat de hernie de disc, iar medicii i-au spus să facă pauză trei luni. Cu toate acestea, actorul este conştient că îşi pune viaţa în pericol, dar nu se poate abţine să nu joace... măcar o piesă de teatru.

Alexandru Arşinel (73 de ani) a ajuns pe masa de operaţie în urmă cu două luni când avea dureri insuportabile de spate şi s-a dus ţintă la Spitalul Bagdasar-Arsenie din Capitală. Actorul a fost diagnosticat cu hernie de disc de ceva vreme, însă a amânat mometul intervenţiei chirurgicale de dragul spectacolelor de teatru.

Deşi se mişca foarte greu, Arşinel a mers pe picioarele lui la spital, el ferindu-se de rude ca să nu le îngrijoreze. Operaţia a decurs cu succes, datorită medicului Vasile Ciubotaru, însă actorului i s-a interzis să mai facă vreun efort fizic. Ei bine, două luni, spune el, a stat cuminte, în banca lui, n-a urcat pe scenă, ci doar a fost manager la teatru. Chiar dacă a mai are doar o lună până la recuperarea completă, actorul recunoaşte că nu mai poate răbda fără să se urce pe scenă.

Aşadar, astăzi la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase", de la ora 19.00, Arşinel va juca, alături de Stela Popescu, în piesa „Aplauze, aplauze", de altfel şi primul lui spectacol de după operaţie. Acest spectacol este dedicat aniversării a peste 30 de ani de carieră a cuplului Alexandru Arşinel şi Stela Popescu.

„Nu am voie să joc şi ştiu asta, dar acum ce să fac dacă nu mă pot abţine? Eu mă bazez pe faptul că am fost operat de un excelent chirurg. E adevărat că mi-a zis să fac trei luni pauză, au trecut doar două... Nu mai pot! Sunt nerăbdător, mi-e dor de aplauzele publicului. Rolul nu e chiar greu, am o singură secvenţă în care trebuie să fac o mişcare mai bruscă, dar eu am să mă mişc mai economicos. Am fost şi la control, sunt bine, mai merg şi după spectacol. Am luat tratamentul, am făcut recuperare la Spitalul Elias, ajunge. Vreau şi eu să joc", a declarat Arşinel, pentru Click!

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5