Antrenoarea sexy a vedetelor a avut parte de o dublă surpriză

Diana Stirbu, instructorul international de kangoo jumps al Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan are parte de un dublu motiv de sărbătoare.

Tânăra aniversează un an de la  înfiinţarea Clubului Kangoo by Diana Ştirbu şi se poate mândri cu rezultatele extraordinare ale celei de-a doua ediţii a campaniei "Sări pentru tine", care ajunge la final chiar azi, 2 iunie, de la ora 20.00, la Antena 1. Diana a organizat Sisters Maraton, unde împreună cu sora ei, Luiza, a dat startul unui maraton de 3 ore în care toţi invitaţii împreună cu participanţii la campanie s-au înscris intr-o cursă a... distracţiei.

CLIIMA20140602_0144_1.jpg

Diana şi Octavia Geamănu

"A fost o seară magică alături de familia clubului Kangoo By Diana Stirbu, am simţit mai mult ca niciodată că în doar un an am legat multe prietenii, toţi cei care vin la orele noastre de kangoo jumps şi Bye Bye Belly se motiveaza si se sustin unii pe ceilalti, avem un stil de viata sanatos si o energie molipsitoare. Jump & Smile este deviza noastra si de acum inainte", a spus Diana.

Invitatii speciali la petrecere au fost vedetele matinale ale Observatorului, Octavia Geamanu si Valentin Butnaru, dar şi Octavia Geamănu şi cei trei participanţi ai campaniei de slăbit "Sări pentru tine". Marian Gandea e foarte fericit pentru că a reuşit să scape de 16 kg, Beti Feroaica care a castigat si ea lupta cu greutatea si a zis la revedere celor 14 kg in plus, impreuna cu Gabriela Huidiu care este mult mai increzatoare in propriile forte dupa ce a slabit 13 kg si jumatate, toate aceste rezultate fiind obtinute la indrumarea riguroasa a Dianei.

CLIIMA20140602_0145_1.jpg

Diana şi Valentin Butnaru

Luni, de la ora 20.00, in cadrul Observatorului Special de la Antena 1, telespectatorii vor putea urmari aceste transformari spectaculoase in finala campaniei "Sari pentru tine", prezentata de Diana Stirbu: "Va invitam sa ne urmariti luni seara, sa traiti impreuna cu noi emotia unui drum greu, dar plin de satisfactii si sa aflati secretele celui mai popular program de slabit, Bye Bye Belly."


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1