Antonia, contract de 20.000 € cu o firmă de încălţăminte

Citeste tot despre: 

Antonia a pus mâna pe un nou contract în domeniul publicităţii. După ce a semnat un contract de un an de zile cu o firmă de produse cosmetice, cântăreaţa şi-a vândut imaginea unei firme importante care comercializează încălţăminte.

Antonia este din ce în ce mai căutată, atât pentru concerte, cât şi pentru a face reclamă anumitor produse. Cântăreaţa a devenit în ultima perioadă una dintre cele mai căutate femei din showbizz-ul românesc.

Firmele se bat pe Antonia. Mai multe brand-uri cunoscute din domeniul frumuseţii au dorit să îi cumpere imaginea artistei, însă ea a semnat cu Avon, cu care a "colindat" toată ţara pentru a le promova produsele.

Până la expirarea contractului, vedeta nu mai poate face reclamă şi altor produse cosmetice, cum era şi firesc. Însă contractul cu firma amintită nu o împiedică pe Antonia să semneze cu firme din alte domenii. Astfel, cântăreaţa a prins un contract avantajos cu firmă de încălţăminte. Pentru suma de 20.000 de euro, Antonia trebuie să facă reclamă brand-ului orădean Benvenutti. Contractul artistei cu firma de încălţăminte a început la 1 octombrie şi durează până în luna martie a anului viitor.

De altfel, Antonia a participat zilele trecute la lansarea colecţiei "Alege-ţi perechea norocoasă!", care a avut loc la Oradea, odată cu aniversarea celor 10 ani de la înfiinţarea firmei.

La eveniment, managerul firmei a ţinut să spună că Antonia a fost cea mai bună alegere pe care o puteau face în acest moment. De partea cealaltă, cântăreaţa a subliniat că a acceptat să fie imaginea firmei respective întrucât este o fană a accesoriilor, dar şi pentru că încălţămintea retailerului este una fashion şi comodă. Ea a promis să poarte pe scenă doar încălţăminte de la firma a cărei imagine a devenit recent.

Câștigă sume de bani frumușele și din concerteAntonia este una dintre cel mai bine cotate artiste în ultima vreme. De când presa a dat în vileag relația ei cu Alex Velea, cântăreața a beneficiat de tot mai multe solicitări pe plan artistic. Acest lucru a determinat-o pe Antonia și pe iubitul ei să-și mărească tarifele la concerte. Cei doi amorezi și-au mărit onorariul cu 500 de euro pentru un concert. Dacă înainte Antonia lua între   1.300 şi 1.800 euro, iar Alex lua între 1.700 şi 2.200 euro, tariful lor s-a mărit cu 500 euro după ce presa a tot scris despre relația lor.

Antonia, un model pentru fetele de astăzi! Vezi cine crede asta!

FOTO+VIDEO Antonia, fără chiloţei în clipul noii sale piese