Anna Lesko, campioana încasărilor de Revelion

Citeste tot despre: 

Muncesc într-o noapte cât alţii într-o săptămână, dar efortul le e răsplătit pe măsură. După cântările de Revelion, artiştii îşi pot agăţa microfoanele în cui pentru o perioadă, căci şi-au sporit conturile considerabil.

Ca în fiecare an, cele mai căutate pe 31 decembrie sunt solistele, bune şi la propriu, şi la figurat. Show, dans, sâni, funduleţe obraznice, zâmbete seducătoare şi priviri galeşe.

Mai citeşte:

Au «fugit» din ţară ca să facă bani din cântări

Artiştii au lăsat la preţ la concertele de Sărbători!

Divele au scos fanii în stradă în noaptea dintre ani!

Acestea sunt ingredientele unui concert reuşit pentru organizatori şi rentabil pentru cântăreţe, fapt dovedit şi la finele acestui an. Nici la capitolul câştiguri nu mai sunt surprize, Lesko şi Bănică fiind cele mai solicitate, dar şi cele mai productive.

„De Anul nou, Andreea a avut cinci concerte, unul în aer liber la Pro TV şi patru la restaurante şi hoteluri din Bucureşti. Trei concerte au fost plătite cu 4.000 de euro, iar două cu 3.500", a declarat pentru Click! Lucian Mitrea, impresarul şi soţul Andreei. Anna Lesko deţine însă supremaţia cu opt concerte, pentru cele aproximativ 5 ore cât a prestat cumulat, solista reuşind să adune 20.000 de euro.

Andreea Bălan şi Delia vin tare din urmă, cu 6, respectiv 5 show-uri, Nico şi Anamaria Ferenţ le suflă în ceafă, iar ultima, dar nu cea din urmă fiind Lavinia, care a bifat 9.000 de euro pentru 5 cântări.