Anna Lesko, 8.000 € din poze pentru bijuterii

CLIIMA20121025_0083_1.jpg

Tema şedinţei foto a fost Anna Karenina
Citeste tot despre: 

Frumuseţea Annei lesko este preţioasă, iar de acest lucru s-au convins şi reprezentanţii unui brand de bijuterii extrem de cunoscut. Basarabeanca noastră s-a transformat în Anna Karenina pentru catalogul de accesorii şi a luat 8.000 de euro! Este singură, dar fericită!

Chiar dacă nu are un bărbat lângă ea care să-i încălzească nopţile, Anna Lesko compensează acest gol cu activitatea profesională, care îi aduce mari satisfacţii finaciare.

CLIIMA20121025_0084_1.jpg

Tema şedinţei foto a fost Anna Karenina

Pe de-o parte vocea i-a adus spectacole numeroase până la sfârşitul acestui an, iar frumuseţea îi umflă şi mai mult conturile prin contracte de imagine. Recent, Lesko a devenit imaginea colecţiei de toamnă-iarnă a unui brand parizian foarte cunoscut în materie de bijuterii pentru femei, Meli Melo. Pentru aceasta, Anna a trebuit să intre în pielea Annei Karenina, personajul lui Lev Tolstoi care i-a inspirat pe creatorii accesoriilor.

Frumoasa cântăreaţă a fost machiată şi accesorizată perfect cu bijuteriile opulente, feminine, inspirate din folclorul rusesc, iar locaţia şedinţei foto, Palatul Bragadiru, s-a integrat perfect în temă. Pentru această „osteneală", surse din preajma Anicikăi ne-au spus că artista a încasat în jur de 8.000 de euro!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1