Angelina Jolie joacă în "State şi Flacăra – vacanţă la Nisa" - FOTO

Citeste tot despre: 

Angelina Jolie face parte din distribuţia lung-metrajului  “State şi Flacăra – vacanţă la Nisa” ce va fi difuzat în această toamnă la ProTV.

Dacă vă gândiţi că este vorba despre soţia lui Brad Pitt, vă înşelaţi. Este vorba despre una dintre sosiile din România a Angelinei Jolie.

Aceasta se numeşte Diana Ducana, are 18 ani, este din Bucureşti, şi seamănă incredibil cu vedeta de la Hollywood.Potrivit site-ului acasatv.ro, sosia Angelinei a fost descoperită de producătorii lung-metrajului în urma unui casting la care au participat zeci de fete.

Diana a filmat pentru “State şi Flacăra – vacanţă la Nisa” exact în ziua în care a avut loc tragedia Gabrielei Giocaşi, o altă sosie celebră a Angelinei, care s-a sinucis la doar 21 de ani.

Sursă Foto: acasatv.ro

Lung-metrajul este o introducere a serialului “Moştenirea”, serial ce continuă serialul “Regina”, ambele producţi vor fi difuzate din această toamnă la ProTV.

«Vă pupă Jean» în "Moştenirea"

Kitty Cepraga revine în România ca soţie de mafiot

Liviu Vârciu, rol de cuceritor în serialul «Moştenirea»


 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1