Andrei Zaharescu rupe tăcerea! În ce relaţii a rămas cu Andreea Berecleanu!

Divorţul dintre Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu a lăsat urme pe chipul şi în sufletul purtătorului de cuvânt al Guvernului. După un mariaj de 15 ani, încheiat printr-o separare la care nimeni nu se aştepta, Andrei Zaharescu a făcut primele declaraţii. 

Separarea de Andreea Berecleanu nu i-a picat tocmai bine lui Andrei Zaharescu, mai ales că fosta sa soţie s-a refugiat în braţele unui alt bărbat. Îngândurat, purtătorul de cuvânt al Guvernului a acordat primul interviu după divorţul de prezentatoarea tv. El a lăsat să se înţeleagă că a trecut prin momente dificile, însă a subliniat că cei doi copii ai săi sunt motivul pentru care viaţa merge mai departe, cu bune şi cu rele.

"Mulţi ne dorim ca viaţa să fie într-un anume fel. Viaţa, însă are toate culorile. Lucrurile frumoase sunt foarte multe, într-o căsnicie de 15 ani, e greu să spun acum care a fost cel mai frumos. Copiii sunt foarte importanţi. Îmi vin în minte două momente, naşterea Evei şi a lui Petru. Pe cât posibil sigur voi petrece din ce în ce mai mult timp cu ei", a spus Zaharescu la Acasă Tv.

Deşi Andreea Berecleanu şi-a refăcut viaţa alături de medicul estetician, Constantin Stan, şi practic l-a părăsit pe fostul partener pentru un alt bărbat, Andrei Zaharescu spune că a rămas în relaţii bune cu prezentatoarea tv. 

"Avem  o relaţie civilizată, foarte corectă.  Avem doi copii şi este important ca ei să fie bine. Comunicăm, aşa cum este şi firesc", a adăugat Andrei Zaharescu.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Andreea Berecleanu are un nou iubit. Uite cu cine s-a cuplat prezentatoarea!

EXCLUSIV Andreea Berecleanu a plecat de acasă. Află de când nu mai locuieşte cu soţul ei!

EXCLUSIV Ce familie frumoasă avea Andreea Berecleanu! La cine rămân copiii după divorţ?

Andreea Berecleanu şi-a scos noul iubit în lume

EXCLUSIV Berecleanu şi Stan se iubesc mai mult «la distanţă»