Andreea Tonciu a plâns la emisiunea lui Măruţă! S-a despărţit de Mitea! FOTO

Citeste tot despre: 

Andreea Tonciu s-a despărţit definitiv de Mitea, şi a venit cu bagajele la emisiunea «Happy Hour».

Andreea a venit în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruţă, trăgând după ea un troller cu haine. Vedeta a început să plângă, şi a declarat că s-a desparţit definitiv de Mitea.

Zoom
Andreea Tonciu

Tonciu l-a părăsit pe Mitea că n-a luat-o la piscină!

EXCLUSIV! Mitea cu două la piscină, Tonciu la muncă - VIDEO

Andreea Tonciu, cu sânii goi şi fundu-n sus pe plajă - FOTO

"Am ajuns la concluzia că merit ceva mai bun. Am fost o proastă pentru că nu am ascultat-o pe mama mea. Vreau sa îi cer scuze pentru că mama nu îmi vrea răul. Mă certam cu mama pentru el, am neglijat-o şi îmi cer mii de scuze. Eu dacă plâng acum, plâng pentru mama, pentru că am neglijat-o foarte mult", a declarat Andreea.

Zoom
Andreea Tonciu

Ea a declarat că fostul iubit îi vorbea urât, şi chiar o lovea: "Ce să iubeşti când un om se poartă urât cu tine!? Îmi vorbea urât doar când ne certam şi mă pălmuia din când în când. Stăteam cu sora lui, cu fraţii lui, mai bine zis cu toată familia lui. Nu cred că eram agreată acolo".

Zoom
Andreea Tonciu

Mama Andreei a intrat în direct, şi a spus că îi pare rău deoarece nu i-a ascultat sfaturile: "Mi-au curs câteva lacrimi dar mi-am revenit. Eu i-am spus întotdeauna să aibă o relaţie, dar să ţină cont şi de familia ei. A uitat că are o familie, trebuia să stea şi acasă".

Andreea Tonciu: "Îi lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară"

Andreea Tonciu s-a rupt în figuri pe manele!

Zoom
Andreea Tonciu

Tonciu nu este pregatită de o relaţie, şi vrea să-şi caute de muncă: "Deocamdată nu am nevoie de o relaţie, şi vreau să-mi găsesc ceva de muncă!"