Andreea Raicu, implicată într-un scandal fără voia ei. Ce spune vedeta

Zilele trecute au apărut în presa din România speculaţii potrivit cărora Andreea Raicu ar fi avut o legătură cu Frank Colin, fostul soţ al Mariei Marinescu. În urma acestor specluaţii, a fost făcută publică şi o presupusă reacţie a lui Frank Colin care ar fi fost publicată pe pagina personală de Facebook a acestuia.

Cu toate acestea, reacţia destul de agresivă a lui Colin nu este de găsit pe pagina sa personală a reţelei de socializare.

Aşa că Andreea Raicu a reacţionat elegant în momentul în care a văzut că numele ei este târât în astfel de poveşti.

Iată de a spus:

«Vreau sa clarific o poveste recent aparuta in presa romaneasca. Stiu, in acelasi timp, ca in astfel de situatii este aproape imposibila o limpezire totala, cu eliminarea tuturor efectelor. Desi de obicei nu fac asta, acum ma vad obligata sa fac o precizare. Nu am dat niciun interviu sau vreo declaratie si nu am facut niciun comentariu legat de vietile altor oameni. Nu ma intereseaza ce fac altii, pentru eu cred cu tarie ca fiecare alege cum sa isi traiasca viata. In plus, in acest caz, omul care s-a considerat lezat de o inchipuita pozitie a mea se afla intr-o situatie grea, care probabil l-a facut sa nu vada lucrurile corect»


Frank Colin a fost arestat în Franţa în martie 2013 pentru trafic de droguri
şi de atunci se află în puşcărie. Deşi, iniţial, s-a spus că francezul, fost bodyguard, are doar calitatea de martor, presa franceză a descoperit că, de fapt, el ar fi capul reţelei care se întinde de la Punta Cana, Republica Dominicană, până la Saint Tropez, Franţa.

CLIIMA20140304_0079_1.jpg

Maria Marinescu şi Frank Colin, fericiţi în momentul căsătoriei. (Foto: Click!)

Afacerea „Şoimul cu cocaină", aşa cum e cunoscută în Franţa, are toate ingredientele unui roman poliţist de succes. „Şoimul 50" este numele avionului plin cu 680 de kg de cocaină în valoare de 20 de milioane de euro, capturat în Dominicană de agenţii de la brigada antidrog americană, după luni întregi de joc dublu.

Ei s-au infiltrat printre traficanţii de cocaină din cartelul mexican de la Sinaloa, unul dintre cele mai puternice carteluri din lume, dar şi printre poliţiştii şi vameşii corupţi ai aeroportului din Punta Cana, care lucrau mână în mână cu traficanţii. În urma flagrantului, 30 de poliţişti, vameşi şi militari au fost arestaţi pe aeroport. În paralel, la Marsilia şi Paris, patru francezi erau luaţi ca din oală de poliţiştii Serviciului francez antidrog.