Andreea Marin vrea un copil cu iubitul turc!

Citeste tot despre: 

Andreea Marin are planuri mari. Diva speră ca barza să-şi mai aducă aminte şi de ea. După divorţul de Ştefan Bănică, vedeta s-a liniştit, iar viaţa ei personală a intrat pe un făgaş normal. Ea nu-şi mai ascunde iubitul, mai tânăr cu 12 ani decât ea, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, cu care ar vrea să facă şi un copil.

Andreea Marin vrea să devină iar mamă. Surse apropiate vedetei susţin că ea şi-a propus ca în viitorul apropiat să-i poată face o surioară sau un frăţior Violetei, fetiţa ei şi a lui Ştefan Bănică, în vârstă de 5 ani şi jumătate.

Fosta "Zână a surprizelor" le-a mărturisit unor apropiaţi despre acest moment la care visează cu ochii deschişi.

Turcul Tuncay Ozturk a însoţit-o pe Andreea la o conferinţă la Bistriţa. El e în România de luni

De când relaţia Andreei cu turcul a devenit una mai apropiată, dorinţa acesteia privind venirea pe lume a unui copil a încolţit din nou în mintea ei. Mai mult, miercuri seară, la o petrecere mondenă, o sursă care ne-a povestit a auzit-o pe Andreea când vorbea cu o prietenă despre acest subiect.

"Andreea îşi doreşte de foarte mult timp încă un copil. Faptul că relaţia cu mai tânărul ei iubit a devenit una serioasă a determinat-o să se gândească iar la acest lucru", ne-a mărturisit o prietenă de-a "Zânei". Vedeta n-a ascuns niciodată faptul că mai vrea să rămână iar însărcinată.

Şi declaraţiile Andreei, din ultimii ani, legate de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei, au fost tot mai prezente în presă.

Tot la petrecerea Viva, la mai bine de o săptămână de când presa din România a scris despre faptul că Andreea Marin şi-a refăcut viaţa alături de medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk, diva a recunoscut relaţia ei cu turcul. "Zâna" a admis pentru prima dată public că este fericită şi că între ea şi medicul turc există mai mult decât o simplă prietenie.

Întrebată de un reporter dacă este fericită în noua postură din viaţa ei, ea a răspuns că este fericită. "Sunt fericită, dar nu în noua conjunctură din viaţa mea, fiindcă pentru mine nu e nouă, e nouă doar pentru voi", a declarat Andreea Marin.

Marţi, vedeta şi-a luat iubitul cu ea la un eveniment la Bistriţa. Iubitul turc şi Andreea Marin au sosit la Bistriţa cu puţin înainte de începerea evenimentului „Şcoala Mamelor" şi s-au cazat la cel mai scump hotel din oraş. Pe parcursul evenimentului al cărui amfitrioană a fost Andreea Marin, turcul Tuncay Ozturk a aşteptat-o în sală, în primul rând, iar când ea şi-a făcut apariţia pe scenă, faţa iubitului ei s-a luminat şi a apărut un zâmbet. Cu o seară înainte, "Zâna" şi iubitul turc au fost surprinşi împreună la cumpărături, într-un supermarket din cartierul bucureştean Pipera.

Slăbeşte de dragul tinerelului

Andreea Marin vrea să-şi recapete şi silueta de dragul iubitului. Fotoreporterii Click! au surprins-o ieri pe vedetă la o clinică din cartierul bucureştean Primăverii, unde a stat două ore.

Andreea a stat ieri două ore la clinica din Primăverii. Aşa arată aparatele care o ajută să slăbească

Ea a început de curând un program special de remodelare corporală, printr-o metodă unică de slăbit care se concentrează pe zonele în care ţesutul adipos este în exces. Metoda ajută persoanele care doresc să piardă în greutate şi să combată celulita într-un timp scurt cu rezultate de lungă durată. Zâna se antrenează de trei ori pe săptămână la cele patru aparate speciale. Metoda de remodelare corporală a fost utilizată şi de vedete internaţionale precum Madonna, Cheryl Cole şi Robbie Williams.

FOTO Ştefan Bănică junior, abătut prin Centrul Vechi. L-a supărat noua relaţie a Andreei?


De ce se afişează Andreea Marin cu turcul Tuncay


Andreea Marin povesteşte ce a atras-o la turcul Tuncay Ozturk: «Suntem doi oameni care au găsit puncte comune»


FOTO ŞOC Andreea Marin, hotărâtă să slăbească! Uite cum s-a dus la o clinică de înfrumuseţare


Scrisorile lui Stanca: Dragă Andreea Marin...