Andreea Marin vorbeşte despre boala de care suferă: «Nu este cancer»

Andreea Marin a dezvăluit în urmă cu câteva zile pe blogul ei că suferă de o boală misterioasă şi că de mulţi ani medicii încearcă să afle ce are şi nu reuşesc.

După ce a trecut prin zeci de seturi de analize şi consultaţii pentru a se stabili natura bolii de care suferă, soţia lui Bănică Jr. a renunţat la sfaturile medicilor români şi a plecat la investigaţii în Turcia.

Medicii de la spitalul Acibadem au pus-o pe «Zână» să facă o biopsie pentru a afla exact de ce suferă şi au au reuşit să-i pună chiar şi un diagnostic.

"Aveam nişte simptome de câţiva ani. Nu erau nişte simptome foarte grave, dar mă incomodeau. De ce să nu fii sănătos dacă ai această posibilitate? Am auzit-o pe Andreea Răducanu povestind că avea o problemă şi a rezolvat-o în Turcia. Am reţinut informaţia şi m-am gândit să merg şi acolo. Dar nu am făcut-o imediat, ci doar după trei luni. Mi-am luat un bilet de avion şi am ajuns acolo.

Imediat doctorii au bănuit ce ar putea fi. Mi-au făcut şi analize ca să se dovedească ce am. Nu este vorba despre cancer. O biopsie nu se face numai pentru a descoperi un cancer
", a lămurit Andreea Marin, vineri la Acces Direct.

"Era vorba despre un mic dezechilibru. Mi-au spus să renunţ la pastile. Mi-au recomandat să mănânc sănătos, să am grijă de somn şi să fac sport.

Mi s-a spus să las medicamentele deoparte fiindcă erau o grămadă de toxine acumulate în corpul meu. Deci pe lângă afecţiunea pe care au descoperit-o, aveam şi imunitatea scăzută", 
a declarat Andreea.

Vedeta a dezvăluit şi pe ce se bazează alimentaţia ei acum.

"Mă bazez mult pe plante, legume, fructe, fără să exclud carnea din alimentaţie. Beau ceaiuri din multe ingrediente", a mai spus Andreea.

A vorbit şi despre depresia după naştere

"Eu vorbesc liber despre acest subiect. E un subiect tabu în România. Am avut depresie post-natală. Mă trezeam dimineaţa cu lacrimi în ochi fără să am un motiv. Am avut norocul să am un soţ care să mă înţeleagă şi să nu-mi reproşeze că am de toate şi sunt tot nemulţumită. simţeam că nu mai vreau să trăiesc. Am hotărât să merg la psiholog. Omul acela mi-a salvat viaţa. Sunt multe emoţii care pun stăpânire pe mintea unui om. Mulţi o judecă pe Mădălina, dar nu ştiu cum e", a mărturisit Andreea.

Citeşte şi:

Andreea Marin şi-a păzit fiica la tobogan

Andreea Marin: «Nu prea fac lucruri gratuite» Află la ce se referă! - VIDEO

Haiti a blocat cererea de adopţie a Andreei Marin! Află de ce!

Andreea Marin: «N-o să-şi amintească lumea câte kilograme aveam»