Andreea Marin, post negru şi abstinenţă sexuală! Vezi motivul!

Şi-a asumat rolul de soţie de musulman, dar va trebui să se conformeze şi tradiţiilor religiei lui Tuncay Ozturk. Andreea Marin va sărbători şi ea Ramadanul prin post negru şi va exclude relaţiile intime cu propriul soţ, chiar dacă abia s-a măritat.

Devenită soţie de musulman, Andreea Marin va trebui să accepte şi să respecte tradiţiile religiei lui Tuncay. Printre ele, Ramadanul, cel mai aspru post care constă în abţinerea de la mâncare, apă şi relaţii conjugale, dar şi de la bârfă, minciună şi comportament răutăcios, scrie www.ziarulring.ro.

Aşa cum Tuncay Ozturk a renunţat la ţara sa pentru a fi alături de Andreea, aşa şi ea se va supune regulilor musulmane. În perioada de Ramadan, el va merge zilnic la rugăciuni. În schimb, căsătoria la musulmani, deşi foarte importantă, se realizează într-un cadru intim şi nu este considerată act religios sau o taină bisericească, ci un act civil încheiat între soţ şi soţie.

La fel au făcut şi Andreea şi Tuncay, care şi-au unit destinele înainte de Crăciun într-un cadru foarte intim. Potrivit apropiaţilor, citaţi de Antena 1, cei doi s-au căsătorit într-un sătuc, nu în Bucureşti, iar martori la cununie au fost sora, cumnatul ei şi părinţii lui Tuncay.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1