Andreea Marin pleacă în Turcia cu Violeta

Ştefan Bănică jr. a spus „da". Nu, nu s-a însurat, ci acesta este răspunsul pe care i l-a oferit Andreei Marin când a fost întrebat dacă poate pleca în vacanţă cu fiica lor. Zâna şi-a făcut bagajele şi peste puţin timp va pleca alături de Violeta, în Turcia.

„I-am spus în repetate rânduri că vreau să plec din ţară cu fiica noastră şi el nu-mi dă acordul", spunea supărată Andreea Marin, la PRO TV, în luna iunie. O lună mai târziu, „Zâna" şi fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr., au căzut la pace.

„Am vorbit cu soţul şi am clarificat problema aceasta. Am primit acceptul lui de a merge în vacanţă cu Violeta (5 ani şi jumătate). De altfel şi el şi-a programat vacanţa cu fetiţa", a declarat vedeta, pentru Click!, la începutul acestei luni. Aşadar, după lungi discuţii şi negocieri, Marin şi Bănică jr. au înţeles că animozităţile nu-şi au rostul, când la mijloc este vorba despre un copil care-şi iubeşte părinţii în egală măsură. Astfel, după ce s-a relaxat în Croaţia şi în Italia alături de Ozturk Tuncay, iubitul ei de origine turcă, Andreea Marin se pregăteşte de încă o escapadă, tot pe tărâmuri străine, însă în compania fiicei sale, Violeta.

A mai rămas o lună din vacanţa de vară, aşa că Andreea s-a grăbit să-şi pregătească bagajele pentru a merge cu Violeta la mare, în Turcia. „Eu şi fetiţa vom pleca cât de curând în Turcia, doar noi două. Violeta a mai fost şi îi place foarte mult această destinaţie. Ne vom întoare la 12 august", a declarat vedeta, pentru Click! După cum a lăsat să se înţeleagă, iubitul turc, Tuncay Ozturk, nu intră în planurile ei în lista de vacanţă, însă nu este exclus ca cei doi porumbei să se întâlnească acolo, mai ales că i-ar despărţi o distanţă foarte mică.

Ştefan Bănică jr. are «balamuc» în faţa casei

În timp ce Andreea Marin se pregăteşte să plece în Turcia cu fiica sa, Violeta, Ştefan Bănică jr. va fi ocupat spectacolele, ori va sta acasă. Din păcate nu va fi prea plăcut sau confortabil pentru artist să vină acasă după evenimente, întrucât va trebui să suporte huruiala provocată de lucrările de pe strada sa. Astfel, în zona Lacul Tei, acolo unde se află locuinţa cântăreţului, se munceşte de zor.

Fotoreporterii Click! au fost zilele trecute la faţa locului. Câţiva muncitori încearcă să astupe o groapă imensă situată chiar în dreptul garajului său. Operaţiunea este una costisitoare şi enervantă, întrucât necesită intervenţia picamerului, iar maşinăria care face lucrarea este una extrem de zgomotoasă. Colac peste pupăză, parcarea maşinii este şi ea una dificilă, aşa că după o zi de repetiţii sau după un concert, nervii artisului sunt întinşi la maximum din cauza lucrărilor.

Solistul trebuie să suporte zgomotul provocat de lucrările de pe strada sa (FOTO: ALEX MUSCALIU)

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1