Andreea Marin, mână în mână cu Dan Negru! Zâna s-a întâlnit pe ascuns cu prezentatorul - FOTO

CLIIMA20120522_0052_1.png

Andreea Marin Bănică şi Dan Negru

Andreea Marin, soţia lui Ştefan Bănică Jr., a avut o întâlnire de gradul trei cu prezentatorul emisiunii "Plasa cu stele", de la Antena 1.

Cine se gândea că o vom vedea pe Andreea Marin Bănică în complicitate cu Dan Negru? Cei doi prezentatori s-au vorbit şi au pus planul la bătaie!

Andreea Marin Bănică se va alătura astăzi echipei "Plasa de stele" pentru o farsă de senzaţie făcută unui om obişnuit. Întreaga situaţie va porni de la un eveniment pe care Andreea îl va organiza în complicitate cu echipa emisiunii, eveniment la care urmau să participe şi mai mulţi ataşaţi culturali: eschimoşi, mexicani, arabi, africani, chinezi şi indieni. Pentru ca totul să meargă ca la carte, a fost necesară şi colaborarea cu o firmă de hostess care să se ocupe de invitaţi. Aici va apărea în scenă şi victima farsei, un bărbat hostess venit să interacţioneze cu invitaţii la acest eveniment caritabil.


Înainte de începere, tuturor colaboratorilor li s-a făcut un instructaj, timp în care victima farsei va avea surpriza să devină brusc responsabil de dărâmarea unuia dintre torturile expuse. Cum totul trebuia să fie impecabil, complicele emisiunii, Andreea Marin Bănică, îl va ruga să strângă şi va pleca sa întâmpine străinii.

Din acest moment va începe adevărata nebunie! Rămas singur, bărbatul s-a trezit în faţa unei situaţii de coşmar! Un trecător curios se va opri să-l întrebe ce se întâmplă şi de ce sunt toate acele torturi expuse, însă va dărâma "din greşeală" un alt tort! Extrem de nervos, trecătorul va începe să facă scandal şi ca prin minune, va ajunge să distrugă tort după tort, până ce întreg decorul va fi făcut praf!

Cum a reacţionat victima farsei în tot acest scandal şi cum au decurs lucrurile la întoarcerea Andreei Marin Bănică, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la "Plasa de stele"!


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1