Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR

Se pare că Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR, în ciuda faptului că emisiunea „Preţuieşte viaţa" era programată să revină în grila de programe de la începutul lunii martie. Se pare că motivul care a dus la această decizie a fost faptul că vedeta este nemulţumită de modul în care se desfăşoară lucrurile în postul public de televiziune.

Andreea Marin a dezvăluit pentru agentiadepresamondenă.ro că a hotărât să renunţe la colaborarea cu postul naţional de televiziune. Se pare că motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt legate de lipsa de respect cu care TVR-ul îşi tratează angajaţii.

Vedeta a mărturisit că nici ea şi nici membrii echipei de la emisiunea „Preţuieşte viaţa" nu şi-au încasat salariile cuvenite timp de mai multe luni. Mai mult decât atât, Andreea marin a povestit despre cazul unei fete din echipă care s-a operat de cancer şi care ar fi avut nevoie de banii din salariu, însă reprezentanţii TVR au refuzat să o plătească.

"In echipa redactionala "Pretuieste Viata" exista doar oameni tineri si entuziasti, care au pus mult suflet in aceasta productie. Au lucrat fara a avea ochii pe ceas, de multe ori si zi si noapte, pentru a realiza "Pretuieste Viata". Una dintre colegele mele ( nu vreau sa dau nume pentru ca vreau sa-i respect intimitatea) a ajuns pe nepusa-masa de urgenta la spital si a intrat direct in operatie din pricina unor formatiuni tumorale. Cert este ca operatia a fost drastica si situatia deloc placuta in momentul in care, la externare, cand am vorbit cu ea sa-i aflu starea de sanatate m-a intrebat cu timiditate daca stiu cumva cand o sa fie posibil sa-si primeasca banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut. Are nevoie de bani pentru a-si plati tratamentul si pentru a se putea pune pe picioare. Aceasta situatie este pur si simplu revoltatoare; fata despre care vorbesc abia a implinit varsta de 30 de ani", a declarat Andreea Marin în cadrul unui interviu acordat agentieidepresamondena.ro.