Andreea Marin, forţată să rămână la TVR? Motivele pentru care postul public nu poate renunţa la «Zână»

Andreea Marin şi preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, sunt în plin conflict, însă se pare că Zâna va rămâne pe post, chiar dacă niciunul dintre ei nu îşi doreşte acest lucru.

Televiziunea publică a lansat noua grilă de primăvară, însă aceasta nu a fost dezbătută de CNA încă. Membrii consiliului se vor întâlni marţi pentru a discuta modificările, însă sunt deranjaţi că Stelian Tănase le-a trimis grila după ce a făcut-o publică şi i-a pus în faţa unui fapt împlinit.

Narcisa Iorga, membră a CNA, a explicat că TVR ar putea avea probleme din această cauză, iar grila ar putea fi respinsă sau amânată.

"Nu am fost de acord din start cu faptul că Stelian Tănase a spus că TVR 1 trebuie să devină un post de ştiri, pentru că acest canal este, prin legea de organizare, unul generalist. Televiziunea publică dispune pentru ştiri de canalul TVR News. Dacă nu se aprobă grila nouă, TVR 1 va trebui să o respecte pe cea veche şi să difuzeze emisiunea Andreei Marin, probabil în reluare", a declarat Narcisa Iorga pentru ziarulring.ro.

Andreea Marin (39 de ani) a anunțat că a renunțat la emisiunea cu care a revenit în TVR, “Prețuiește viața”. Motivul invocat de vedetă este neplata salariilor oamenilor din
echipa ei. De fapt, "Zâna" a recunoscut că nici ea nu și-a primit
salariul de director de program.

Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a declarat că emisiunea "Preţuieşte Viaţa!" a fost eliminată din grila de
primăvară după ce Andreea Marin a refuzat să realizeze producţia cu un
buget redus de 12.000 de euro/ediţie.