Andreea Marin, despre kilogramele în plus: «Mâncam numai din aeroporturi şi benzinării»

Andreea Marin a acordat un interviu pentru Poveştiri Adevărate în care a vorbit despre probleme ei cu kilogramele în plus şi a dezvăluit ce face pentru a reveni la formele care au consacrat-o.

În ultima vreme, Andreea Marin a luat câteva kilograme bune în plus şi a fost foarte comentată pentru noua ei imagine. Aceasta a stat de vorbă cu reporterul Acasă TV, căruia i-a mărturisit cum a acumulat kilogramele cu pricina şi cum se străduieşte să le dea jos.

"Timp de o lună şi jumătate am fost într-un turneu prin toată ţara. Eram cam 11 ore pe zi pe drumuri, aşa că nu apucam să mănânc decât prin aeroport sau benzinării. Mi-am asumat că voi lua câteva kilograme, dar am ambiţie şi le voi da jos. Nu îmi fac griji. Acum fac sport, am revenit la o dietă echilibrată, dar nu vreau să am un regim drastic. Dacă mi-e poftă de o prăjitură, gust, dar nu mănânc tot tortul",a  spus aceasta.

"Zâna" nu crede însă că este important modul în care arată, ci mai degrabă modul în care gândeşte şi se comportă.

"Valoarea nostră nu stă în numărul kilogramelor pe care le avem. Nu cred că e foarte important să fii o piţipoancă cu măsuri impecabile. Cred că e mai important să fii tu şi să faci lucruri care să conteze pentru tine şi pentru ceilalţi. Nu sunt nici un om snob, nici nu îmi doresc să intru în nişte tipare, ci doar să fiu sănătoasă şi să mă simt bine în pielea mea. Eu trăiesc conform propriilor convingeri şi vreau să fac ceea ce îmi place şi să fiu cu cine îmi place", a declarat aceasta.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1