Andreea Marin despre divorţ: «Nu există înţelegere din partea noastră»

După ce sâmbătă seară s-a întors în România, iar paparazzi au urmărit-o mai ceva ca pe un star rock, Andreea Marin a simţit nevoia să vorbească din nou despre divorţul ei pe contul de Facebook.

"Vrem sa fim cat se poate de clari in mesajul nostru: pentru oamenii de bun simt si care ne urmaresc cu interes de ani buni, declaratia noastra a fost de ajuns.

Au inteles , au apreciat, au salutat discretia noastra si faptul ca stim sa mergem impreuna umar langa umar in continuare si sa ne protejam copiii".


Vedeta TV a spus că principalul ei scop este să-şi protejeze fiica, pe Violeta, care nu are decât 5 ani.

"Am hotarat amandoi ca la intoarcerea in tara sa ii asiguram protectia fetitei noastre, pentru ca un copil de 5 ani nu stie si nu trebuie sa faca fata presiunilor mass-mediei agresive, dornice nu de informatie, ci de senzational, care in cazul nostru nici macar nu exista".

Andreea Marin le-a declarat război ziariştilor care insistă să afle ce s-a întâmplat între ea şi Ştefan Bănică jr atât de grav, încât să se ajungă la divorţ.

"Pentru cei ce nu ne respecta, nu poate exista respect din partea noastra. Pentru cei carora nu le pasa de suferinta provocata copiilor nostri pentru o miza atat de meschina, nu exista intelegere din partea noastra.

Nu avem datoria de a ne explica deciziile de viata personala mai mult decat am facut-o deja si nici nu o vom face".

Citiţi şi: FOTO SENZAŢIONAL / Primele imagini cu Andreea Marin după revenirea în România. Unde e verigheta?

«Andreea şi Ştefan se înţelegeau bine doar două zile pe lună»

EXCLUSIV! Motivul divorţului: «Pe Ştefan Bănică jr. nu-l prinde rolul de soţ»

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1