Andreea Marin a descoperit mesajele dintre Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva?

Există multe indicii că Andreea Marin ar fi ştiut de relaţia lui Ştefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva de ceva vreme, dar se pare că infidelitatea lui Ştefan ar fi fost confirmată şi de alte dovezi, nu numai de fotografiile publicate de CLICK! în 2011.

Conform reporterilor "Acces Direct", prieteni de-ai Andreei susţin că aceasta ar fi văzut un sms care spunea "Hopa tată, stai aşa că se rupe grisina", replică dintr-un film folosită des de Ştefan Banică Jr.  Atunci «Zâna» i-ar fi cerut să îi arate desfăşurătoare, el a refuzat, dar Andreea a făcut rost de ele într-un final şi a găsit convorbiri şi mesaje între Lavinia şi Ştefan.

Întrebată dacă aceste informaţii sunt adevărate, Andreea a adoptat atitudinea pe care a promis că o va avea după interviul dat de Ştefan pentru Cătălin Măruţă. Ea a subliniat că va ţine adevărul departe de ochii publicului şi că va evita subiectul.

"Nu aţi înţeles, subiectul e încheiat pentru mine. Vreau să îmi continui viata. Orice ar exista, orice nu ar exista între noi, voi ţine adevărul în mine şi cu asta am încheiat, problemele mele nu le voi împărtăşi cu o ţară întreagă", a declarat vedeta.

Andreea a dat de înţeles că ştia de relaţie de dinainte ca fostul ei soţ
şi Lavinia să fie surprinşi împreună de paparazzi revistei Ciao, deşi Ştefan insistă că sunt doar la început de drum. 

Citeşte şi: Andreea, Bănică şi Lavinia, doi ani de minciuni grele!