Andreea Marin, «blestemată» să fie înşelată! Tuncay are voie şi la alte femei

Se pare că religia musulmană îi permite bărbatului să îşi înşele soţia, dar nu-i dă voie acestuia să-şi părăsească familia. Astfel, Andreea Marin poate sta liniştită pentru că deşi are religia îi permite lui Tuncay să se vadă şi cu alte femei, acesta nu o va părăsi niciodată.

După mariajul cu Ştefan Bănică junior despre care s-a zvonit că s-ar fi sfârşit din cauza infidelităţii, se pare că Andreea Marin nu scapă de acest "blestem". Religia musulmană îi permite actualului ei soţ, Ozturk Tuncay să se vadă şi cu alte femei în afară de soţia sa. Cu toate astea, Andreea poate sta liniştită pentru că deşi se poate vedea cu altele, Tuncay nu-şi va părăsi niciodată familia.

"Bărbaţii turci, când se implică într-o relaţie, se implică cu totul, în sensul că îşi iau toată responsabilitatea faţă de femeie şi copii. Bărbatul turc duce şi gunoiul, aduce şi bani în casă, iar dacă se ajunge la divorţ, o decizie pe care o ia femeia de regulă, lasă totul soţiei, îşi ia doar haina şi iese din casă. Bărbatul turc are grijă să-i satisfacă toate poftele soţiei, toate dorinţele. În schimb, în lipsa fericirii conjugale, îşi mai caută pe afară", a declarat Serim Turkoglu, preşedinta Comisiei de Cultură a Uniunii Democrate Turce din România (UDTR) pentru ZiarulRing.ro.

Cu toate că au voie să mai calce strâmb, se pare că turcii nu-şi părăsesc soţiile pentru alte femei. În cazul unui divorţ, femeia este protejată de stat. Astfel, aceasta rămâne cu casa şi pensia alimentară.

"Turcii nu îşi părăsesc nevestele doar pentru că s-au îndrăgostit de altă femeie, ei trag cât se poate de familie. Sunt foarte responsabili în privinţa copiilor şi atunci ajung să înşele. Şi mai este un aspect: statul turc este de partea femeii. Dacă se ajunge la divorţ, femeia ia şi casa, ia şi pensie alimentară, pur şi simplu, îl jupoaie pe cel care divorţează", a mai spus Serim Turkoglu.

EXCLUSIV Andreea Marin spune tot despre sarcina ei

Tuncay confirmă sarcina Andreei Marin? Gestul lui i-a lăsat mască pe toţi

FOTO Andreea Marin, însărcinată cu gemeni? Uite cum s-a dat de gol