Andreea Marin Bănică e într-o formă maximă! Iat-o în câteva ipostaze surprinzătoare - FOTO

CLIIMA20121003_0012_1.jpg

Andreea Marin a fost surprinsă în impostaze sexy
Citeste tot despre: 

Una din cele mai îndrăgite vedete de la noi, Andreea Marin Bănică, a fost invitata specială a unui eveniment organizat în parcul Izvor din Capitală de către World Class Health Academy în colaborare cu prima asociaţie nonguvernamentelă de ecologie urbană din România.

Promotoare a stilului de viaţă sănătos şi a sportului, Andreea s-a alăturat celor aproximativ 2000 de bucureşteni care au participat la cea de-a treia ediţie a Fall Kick Off 2012. Instructoarele Anca Bucur şi Andreea Pavel i-au arătat vedetei tv noul concept CX Worx, bazat pe folosirea corzilor elastice.


"Felicitări antrenoarelor care au "scos untul din noi", cum bine zice o vorbă românească, într-o demonstraţie extrem de plăcută. S-a demonstrat încă o dată că dacă vrei, se poate să faci mişcare în aer liber, să cunoşti oameni frumoşi care îşi doresc să se simtă bine cu ei înşişi, nu neapărat să facă performanţă în sport. Să aibă un tonus bun, echilibru, sănătate, că-i mai bună decât toate. M-am bucurat să văd oameni de diferite vârste, cu preocupări diverse, venind din toate colţurile Capitalei pentru un motiv simplu: mişcarea în aer liber, sub îndrumarea unor campioane. O plăcere!", a scris Andreea Marin Bănică pe pagina sa de Facebook.