Andreea Mantea a vrut să lucreze la videochat! Află pe cât!

Citeste tot despre: 

Considerată una dintre cele mai atractive femei din showbizz-ul românesc, Andreea Mantea revine pe primele pagini ale tabloidelor după ce au fost dezvăluite unele secrete în legătură cu viaţa ei personală.

Astfel, potrivit STL, care citează revista "CE", Andreea Mantea ar fi fost interesată să lucreze la videochat.

Sursa citată susţine că un tânăr patron al unei astfel de afaceri a declarat că a avut o discuţie destul de serioasă cu Mantea în privinţa unei slujbe de acest gen.

“I-am povestit că am făcut şi eu asta în urmă cu caţiva ani şi că acum am propriul meu studio. Mai în glumă, mai în serios, i-am propus şi ei să facă asta, pentru că ies bani frumoşi pe praful ăsta” a declarat Marius, patronul videochat-ului.

Se pare că Mantea a lăsat de înţeles că este tentată de ofertă, având în vedere că ar fi putut câştiga 2000 de euro în mână, plus 70% comision.

“Nu a zis «nu», ci că se mai gândeşte. I-am zis că dacă are nevoie de bani, să mă caute, că nu sunt de ici de colo banii ăştia. Nu oferă nimeni un salariu, toţi merg pe comision în meseria asta, dar eu i-am dat atât pentru că e o persoana socială. I-am propus şi salariu, şi comision"
a continuat Marius, potrivit sursei citate.