Andreea Berecleanu, actriţă alături de Radu Beligan. Vezi ce rol interpretează!

Maestrul Radu Beligan îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe scena Teatrului Metropolis. La împlinirea a 95 de ani, marele actor va juca, în piesa "Lecția de violoncel", rolul unui parlamentar român aflat în atenţia presei.

Spectacolul, scris special pentru maestru, nu este despre politică, ci tratează cu umor şi cinism problemele de zi cu zi cu care se confruntă un cuplu. Alături de marele actor, în "Lecţia de violoncel" joacă şi fiica sa, Lamia Beligan, dar şi Tania Popa, Rodica Ionescu şi Marius Manole.

Andreea Berecleanu este parte a acestei premiere.

CLIIMA20131206_0111_1.jpg

Andreea Berecleanu si Radu Beligan

"Este o piesa care pune in valoare tot umorul, cinismul şi farmecul domnului Radu Beligan şi al celorlalţi actori", a declarat Felix Alexa, regizorul spectacolului. La cei 905 de ani, maestrul Radu Beligan se simte minunat. "Întâi, am impresia că întineresc, în ciuda acestei vârste. Toate bucuriile astea, la vârsta mea, dacă pot să le mai dau, mulţumesc lui Dumnezeu, le împart cu toată lumea", a declarat Radu Beligan.

CLIIMA20131206_0112_1.jpg

Andreea Berecleanu si Radu Beligan

Pe scenă, alături de maestru, apare şi Andreea Berecleanu, care, la invitaţia regizorului, a acceptat să joace rolul pe care-l cunoaşte cel mai bine. Andreea prezintă de la pupitrul știrilor un eveniment din viața personajului interpretat de Radu Beligan. "Acolo unde este o premiera mondială, de ce să nu fiu și eu? Este vorba despre faptul că maestrul Radu Beligan împlinește 95 de ani odată cu această piesă, pe 14 decembrie. Este fabulos ca noi să trăim şi să-l omagiem o dată cu această premieră", spune Andreea Berecleanu. Piesa se va juca săptămâna viitoare, pe 9, 10 şi 16 decembrie. De ziua lui, pe 14 decembrie, maestrul Beligan va oferi o reprezentaţie pentru apropiaţii din lumea teatrului.Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1